BÖT kelime sorunsalı

Kodla Büyü

enestar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
BT, BTR, BTR, BÖTE derken en sonunda BÖT olduk.

Bu kelime bana hiç olumlu bir çağrışım yapmadı. Hadi "BÖTE"ye kısmen alışmıştık ama "BÖT" zihnimde oturmuyor.

Acaba bana mı öyle geliyor yoksa sizde de durum bu mudur? Yol yakınken farklı bir kısaltma bulunamaz mı?

"BÖT öğretmenleri"

Dün matematikci arkadaş hocam BÖT olmuşunuz hayırlı olsun dedi. Bende aslında başindan beri BÖT tük dedim gülüştük dağıldık :)

Önceki konu kilitli olduğu için alıntı yapamadım.
Screenshot_20250510_090534_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Benim de hoşuma gitmemişti. Bundan sonra sözlü söylerken hep bilgisayar öğretmeni der geçerim. Yazarken de uzun yazarız.

Benim aklıma gelen de şu oldu mesela esınav gibi sadece bilişim teknolojilerine özgü bir konuda artık biz bilişim teknolojileri değiliz umarım metinleri güncellerler de başka hak kayıpları olmaz.

bilişim deyince anlamıyorlardı tamam işte şimdi tam bilgisayar oldu bilgisayar de geç

Böt kötü olmuş.
Ama kötüleri de olabilirdi.
Bilgisayar Okuryazarlığı ve Kodlama öğretmenliği olsaydı ne yapardık.

• Beğen
Tepkiler: vgm
BT, BTR, BTR, BÖTE derken en sonunda BÖT olduk.

Bu kelime bana hiç olumlu bir çağrışım yapmadı. Hadi "BÖTE"ye kısmen alışmıştık ama "BÖT" zihnimde oturmuyor.

Acaba bana mı öyle geliyor yoksa sizde de durum bu mudur? Yol yakınken farklı bir kısaltma bulunamaz mı?

"BÖT öğretmenleri"
Hocam, ben geçenlerde bir whatsapp grubunda yazarken otomatik değiştirmiş. Mesajı göndermeden fark etmesem neler olurdu bilmiyorum.

ileride de baştaki harfi başka bir harfle değiştirirlerse şaşırmayın
örneğin güncel öğretim teknolojileri gibi

Anadolu ticaret lisesi bilgi işlem bölümüne "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği" bölümünü alan dışı yapanlara ne kadar teşekkür etsem az.

BBNET
Geri