Ayın 15'inde parası biten tek ben miyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xtasy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xtasy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kredi, kredi kartları, faturalar vs. derken bankadan aldığımı geri bankaya veriyorum, bazen vermeden de alıyorlar

bu aralar ben harcamaları iyice kıstım hocam. Ancak birikiyor :D

benim 8 şubatta oğlum oldu. ben bitmesini geçtim bir maaş kadar da içerdeyim :D
olsun oğlumun canı sağolsunn

paranın yüzünü görmüyoruz ki. Direk k.kartı, kredi, yakıt, aidat, elektrik, su, doğalgaz havaleleri ile bitiyor ve eksi ye düşüyoz.

bende 3000 civarı var :) yarına kadar nakit. bu güzel duyguyu yaşamak isteyenlere kısa süreliğine verebilirim :P yarın son gün gidiyor hepsi ödemelere ona göre :)))

çok şükür hocam halimize, küçük bebeğimiz var 3 kişilik aileyiz, bu ay 55 tl su, 150 elektrik 190 da ısınma geldi ki elektrikli aletleri gece 10dan sonra çalıştırıyorum. Asgari ücretli nasıl geçiniyor anlamak zor, gerçekten mucize

mellow' Alıntı:
çok şükür hocam halimize, küçük bebeğimiz var 3 kişilik aileyiz, bu ay 55 tl su, 150 elektrik 190 da ısınma geldi ki elektrikli aletleri gece 10dan sonra çalıştırıyorum. Asgari ücretli nasıl geçiniyor anlamak zor, gerçekten mucize

hocam sudan kısılmaz hadi de elektrik çok değil mi?

mellow' Alıntı:

elektirik çok gelmiş hocam.

Biz 15 inde zenginiz. 16 sında suyunu çekiyor para. kredi vs. 1 günlük keyif sürelim bari:) çok şükür kazanıyoruz ve harcıyoruz. Allah işsizlerin, azıcık gelirle geçinmeye çalışanların yardımcısı olsun

3 kredi kartı, tüketici kredisi filan derken maaşı alır almaz çoğu gitti, 500 filan kaldı herhalde..

hasari' Alıntı:
Biz aracı olduk bir yerden alıp diğerine veriyoruz. :sleep:
kardeşim doğru söylüyorsun...arkadaşlar canınızı sıkmayın...yıllarrrdann beri süregelen bir laf vardır.
"ELÇİYE ZEVAL OLMAZ"... :D

iki kişi için 80 tl elektrik faturası ne demek yahu harcasam içim yanmayacak. elektrik,telefon,su, internete 225 gidiyor zaten. 500 kira 530 kredi,arabaya benzim, yeme içme kredi kartı derken geriye 11 tl kalıyor :? Allah'tan eşim sigarayı bıraktı. birde günde bir paketten ada neredeyse 250 lira gidiyordu. 250 kardayız artık :D

serkanaytekin' Alıntı:
sorması ayıp maaşı ne yapıyorsunuz arkadaşlar?

450 kira, 313 kredi (araba almak için çekmiştim 900tl kaldı neyseki) ,600e yakın kredi kartı ( 3 tane)..daha faturalar da var ödenicek..varın siz düşünün..

BBNET
Geri