Autoking Cam Tamiri Hatası(Yardım)

Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar 2 hafta önce İstanbuldan Eskişehire giderken Ön Cam a taş gelmesi sonucu Parmak ucu büyüklüğünde bir yıldız oluştu.
Ben de Eskişehir AutoKing e gittim adamlar tamir edilebileceğini sadece nokta olacağını söylediler.(İnternet sitelerinden gördüm)
Sonuç tamir ederken "camın çatlağı büyüyerek 35-40 cm e ulaşmış.
Bana camı değiştirmem gerektiğini söylediler.Sinirlendim tabi. Bana öncesinde böyle birşey olacağını hiç söylemediler.
Ortada küçük birşey varken şu anda bildiğin büyüdü.

Autoking e mail attım, adamlar ilgilendiler, soruşturma filan açtılar, fakat sonuç böyle birşey olabileceğini eninde sonunda cam değişeceğini söyleyip konuyu kapattılar.

Sizce işin sonunu bırakmayıp ŞİKAYET VAR a şikayet etmelimiyim.
Siz Olsaydınız ne yapardınız.

KASKO :Camı yan sanayisini ücretsiz , orjinalini is %20 sini benim ödeyerek takabileceklerini söylediler.

Cam tamirini kaskodansa yaptır gitsin yaptıracağın kişidende kaskoya vereceğinden ayrıca bi fatura kestir ;) hakkımı arayacağım dersen lazım olacak ve yaptırım olabilecek yerlerede şikayetini tabikide ulaştır

orjinalinin %20 si ne kadar tutuyormuş merak ettım

g.cetin.66' Alıntı:
Cam tamirini kaskodansa yaptır gitsin yaptıracağın kişidende kaskoya vereceğinden ayrıca bi fatura kestir ;) hakkımı arayacağım dersen lazım olacak ve yaptırım olabilecek yerlerede şikayetini tabikide ulaştır

orjinalinin %20 si ne kadar tutuyormuş merak ettım
Servis i aradım 150-200 arası dediler.
Yani 1000 e yakın heralde camın tutarı.

Re: Ynt: Autoking Cam Tamiri Hatası(Yardım)

Hocam hatanın onlardan kaynaklandığına ve artık değişmesi gerektiğine dair yazılı bir belge iste. Değişim aşamasında orjinal taktirmak istediğini ve bu farkı onların ödemesi gerektiğini söyle, olmazsa tüketici mahkemesi ile tehdit et. Hatta ver gitsin

kasko delınmıcekse yüzde yırmısını karşılattır kasko delınırse hasarsızlık tutarından da zarar edıyon ısın bı de bu boyutu var , o yüzden camın tamamını karşılattırmaya calıs

frtmr' Alıntı:
Hocam araç marka ve modeli nedir?
Seat Leon 2011

Bu arada sikayetvar.com sitesine şikayet ettim.

Sizce bu konuda peşinden düşmekle haklımıyım.
Bana göre haklı gibime geliyorum o yüzde dışardan biri olarak sizin görüşünüz önemli.

Sinir olduğum adamlar internet sitelerinde onarım sırasında hasar görebilir diye bir ibare yok.
2.si servise gittiğimde de uyarılmadım hasar görür diye

Araç marka modelini yerli mi yabancı mı diye sormuştum.

Ben daha önce iki kez citroen ve hyundai marka araçlarımın camlarını kaskodan değiştirdim.
yan sanayi dediğimiz olimpia dan taktırmıştım. Referanslarında iyi üreticiler olduğu için güvendim.

Taktırdıktan sonra da pek fark göremedim ama sizin araç için birşey diyemem.
İçime siner derseniz kaskodan anlaşmalı servislerden fark ödemen taktırın.

frtmr' Alıntı:
Araç marka modelini yerli mi yabancı mı diye sormuştum.

Ben daha önce iki kez citroen ve hyundai marka araçlarımın camlarını kaskodan değiştirdim.
yan sanayi dediğimiz olimpia dan taktırmıştım. Referanslarında iyi üreticiler olduğu için güvendim.

Taktırdıktan sonra da pek fark göremedim ama sizin araç için birşey diyemem.
İçime siner derseniz kaskodan anlaşmalı servislerden fark ödemen taktırın.

camı orjinal değiştirmeyi düşünüyorum , artık fark ne kadarsa ödeyecem.
Yalnız sizlere tavsiyem heryerde farklı uygulama

Ben İstanbulda 3 senedir gidiyorum Autoking e , çok profesyoneller.
Ama Eskişehir servis bildiğin amatör.

Şikayetvar.com a verseniz ne olacak ki sanki? Orası da çoğu firmayla anlaşmış, siz şikayet yazar yazmaz sistemleri otomatik cevaplıyor.
Gidin tüketici hakem heyetine şikayet edin. Burada mağdur olan sizsiniz. Geçmiş olsun.

yataylimit' Alıntı:
Şikayetvar.com a verseniz ne olacak ki sanki? Orası da çoğu firmayla anlaşmış, siz şikayet yazar yazmaz sistemleri otomatik cevaplıyor.
Gidin tüketici hakem heyetine şikayet edin. Burada mağdur olan sizsiniz. Geçmiş olsun.
Haklısınız hocam , bir nevi gaz alma sistemi
Tüketici hakem heyetine basvuracam
Birakmayacam pesini :)

bence de başvur hocam. bende afyonda gittim autokinge mini onarım için, fena değillerdi aslında, hem de yeni açılmış olmalarına rağmen.

eskişehire dikkat etmek gerekiyor demek ki.

autoking kaskoya ait bir hizmet mi? eğer öyle ise kaskoya bildirin kasko üzerine düşeni yapsın.

Zizu_' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
autoking kaskoya ait bir hizmet mi? eğer öyle ise kaskoya bildirin kasko üzerine düşeni yapsın.
evet kaskonun sunduğu bir hizmet

Camı kaskodan değiştireyim derseniz. yan sanayi cama hiç para ödemeden değişim yapacaksınız peki camın parasını kim verecek? Kasko. Kaskoya mağduriyetinizi bildirin. Camın parasını adamlardan alsın.

BBNET
Geri