Arkadaşlar 2 hafta önce İstanbuldan Eskişehire giderken Ön Cam a taş gelmesi sonucu Parmak ucu büyüklüğünde bir yıldız oluştu.
Ben de Eskişehir AutoKing e gittim adamlar tamir edilebileceğini sadece nokta olacağını söylediler.(İnternet sitelerinden gördüm)
Sonuç tamir ederken "camın çatlağı büyüyerek 35-40 cm e ulaşmış.
Bana camı değiştirmem gerektiğini söylediler.Sinirlendim tabi. Bana öncesinde böyle birşey olacağını hiç söylemediler.
Ortada küçük birşey varken şu anda bildiğin büyüdü.
Autoking e mail attım, adamlar ilgilendiler, soruşturma filan açtılar, fakat sonuç böyle birşey olabileceğini eninde sonunda cam değişeceğini söyleyip konuyu kapattılar.
Sizce işin sonunu bırakmayıp ŞİKAYET VAR a şikayet etmelimiyim.
Siz Olsaydınız ne yapardınız.
KASKO :Camı yan sanayisini ücretsiz , orjinalini is %20 sini benim ödeyerek takabileceklerini söylediler.
Ben de Eskişehir AutoKing e gittim adamlar tamir edilebileceğini sadece nokta olacağını söylediler.(İnternet sitelerinden gördüm)
Sonuç tamir ederken "camın çatlağı büyüyerek 35-40 cm e ulaşmış.
Bana camı değiştirmem gerektiğini söylediler.Sinirlendim tabi. Bana öncesinde böyle birşey olacağını hiç söylemediler.
Ortada küçük birşey varken şu anda bildiğin büyüdü.
Autoking e mail attım, adamlar ilgilendiler, soruşturma filan açtılar, fakat sonuç böyle birşey olabileceğini eninde sonunda cam değişeceğini söyleyip konuyu kapattılar.
Sizce işin sonunu bırakmayıp ŞİKAYET VAR a şikayet etmelimiyim.
Siz Olsaydınız ne yapardınız.
KASKO :Camı yan sanayisini ücretsiz , orjinalini is %20 sini benim ödeyerek takabileceklerini söylediler.