bende de aynısı yazıyor hocam....serhatbs' Alıntı:birinci aşamada özrün bulunduğu ilçede okul açılmamasından ötürü olmadı. ancak tc ile sorgula yaptığımda puan yetersizliğinden atanamadınız yazıyor diğer arkadaşların nasıl?
bütün bt eylemlerine ve sendika eylemlerine tamamına yakınına katılmış biri olarak içim çok rahat,umarım birilerinin vicdanları sızlıyordur...rifatt' Alıntı:seyma' Alıntı:ben de acıyorum demenizi anlamıyorum, 2. aşamada ilin ilçelerini de yazabileceğiz, çoğu ilçe boşta kalmıştır, en azından benim başvurduğum ilde 37 tane filan ilçelerinden yazabileceğimiz yer var, gidiş geliş yapabileceğimiz yerler de var, neden beklemeyelim?
İşte hocam anlatmak istediğimde buydu. sizin gibi öğretmenler sadece kendilerini düşündükçe başına bi iş gelmedikçe kimse için bişey yapmıyorlar...
Hocam bende mersin isteyecem benim 82 puanım var sizde durum nedir.anchor' Alıntı:İnşallah çıkar hocam tayinimiz Ben artvindeyim eşim anamurda Haftasonu şansımız bile yok yani![]()
puanınız: http://www.bilgisayarbilisim.net/oz...dan-izmiri-isteyecekler-buraya-t93262-30.html başlık altına eklenmiştir bilginize...krizantem0' Alıntı:Biz öğretmenlerde çekememezlik, fesatlık olduğu sürece MEB bizi koyun gibi çok güder. Şu sitede kaç defa yazdık arkadaşlar puanlarınızı yazın. http://www.atamayap.com'a girin diye. Yüksek puanları olup atanan arkadaşlar kıskançlıklarından puanlarını bile yazmadı. Eminim ki sabah, akşam bu formu ve siteleri takip etmişlerdir. Biz birlik olmazsak çobanımızda çok olur. Eylem deriz herkes benden olmasın der. Hakkımız deriz benden olmasın der. Hak aramayı mücadele etmeyi beceremiyoruz, birlik olmayanın boynuna madalya takıyorlar sanki.
Neyse çok sinirliyim MEB'ede Ömer DİNÇER'e de kilometrelerce uzaklarda yaptığım hizmeti hiçe sayanlara da çok sinirliyim. Sebep olanların yuvası yıkılsın biz gibi naçar kalsın inşallah.
2. aşama atamalar için puanlarınızı yazın diyeceğim ama puanları kıymetli olan sevgili! meslektaşlarım havalara girer şimdi. Büyüklük bende kalsın yine de ben yazayım 90 puanla İzmir merkez ve İldeki tüm açık gösterilecek okulları isteyeceğim.
rifatt' Alıntı:seyma' Alıntı:ben de acıyorum demenizi anlamıyorum, 2. aşamada ilin ilçelerini de yazabileceğiz, çoğu ilçe boşta kalmıştır, en azından benim başvurduğum ilde 37 tane filan ilçelerinden yazabileceğimiz yer var, gidiş geliş yapabileceğimiz yerler de var, neden beklemeyelim?
İşte hocam anlatmak istediğimde buydu. sizin gibi öğretmenler sadece kendilerini düşündükçe başına bi iş gelmedikçe kimse için bişey yapmıyorlar...
hocam siz nereyi istiyorsunuzdnzlp' Alıntı:inşallah olur hocam boş kontenjanlar açıklansın bakalım