Atalay Demirci Final Gösterisi Video

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gazili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sevemedim gitti şu adamı. 4 yaşında çocuk deli gibi bateri çalıyor, bu yetenek değil de nedir?

ben bedenci hakan ı çok beğendim, Türkiye de kaç kişi var o hareketleri yapabilen, yetenek bence odur. Bu ikinci sezonu çocuğun ve bence haksızlık, sonuçta sms birincisi bunlar.

dünya radyodan hatırlıyorum kendisini..

Aalay Demirci ile Kel Aalaka

hatırlayanlar bilir

valla önyargısız yine izledim ama herhangi bir yerde gülmedim bu sefer de. bana çakma cem yılmaz gibi geliyor. kel, siyah kıyafetler, üslup...

bende ilk cıktıgında ilgi cekti ama oyle birinci olacak durumu yok benim dusuncem sihirbazlar birinci olmalı idi

geçen sene köpek birinci olmuştu! Bu sene hiç değilse insan birinci oldu :D

Bende cem yılmazdan fazlasıyla etkilendiğini ve alıntılar yaptığını düşünüorum...Anlatım tarzı, mimikler cem yılmaz olma çabası....

güzel akıllıca konuşuyor ama
ben de pek gülemedim
şiir falan derken cem yılmaz-yılmaz erdoğan sentezi oldu.

olur öyle şeyler. adam iyi bence. özenti olduğuna da katılmıyorum çünkü espriler bel altı değil. :scared:

cem yılmazla kıyaslayanlar olmuş :) bu adamın hiç bir esprisinde bel altı yok ve güldürüyor.. Cem yılmazı sıkıyorsa enne babanızla beraber izleyin bakalım :) Belden aşağı espirileri olmasa elinde malzeme yok...

burda kıvanç&burak ikilisinin hakkını yemeyelim arkadaşlar adamlar neler yaptı ya buraya gelirse kesin gidecem gösterisine

kaybil' Alıntı:
cem yılmazla kıyaslayanlar olmuş :) bu adamın hiç bir esprisinde bel altı yok ve güldürüyor.. Cem yılmazı sıkıyorsa enne babanızla beraber izleyin bakalım :) Belden aşağı espirileri olmasa elinde malzeme yok...
:+1: Adamın gayesi küfürsüz güldürmek zaten.

Yok espri yaparken cem yılmaza benziyordu yok şiir okurken yılmaz erdoğan bırakın bunları yaa. Adam ne yapsa kesin birine benzeteceksiniz. O zaman ayakta dururken Bratt Bit otururken de Kıvanç Tatlıtuğ gibi duruyordu.

Adamın yeteneği var ve sergiliyor. Belden aşağı bi esprisi bile yok. Kaliteli güzel gözlemleri var ve güzel de yorumluyor. Hazır cevap veriyor. Konuşmalarına dikkat ederseniz Türkçeyi çok güzel kullanıyor ve karşısındaki insan kim olursa olsun tavırlarında bir saygı ifadesi var. Adam gibi adam konuşmalarıyla. Sıkıyorsa siz çıkın yapın..

ben hala özgün olmadığını düşünüyorum.Anlattıklarına lafım yok ama anlatma tarzı kesinlikle özgün deill :+1: :-1:

Bizim zümrenin mesleki sıkıntıları günlük yaşamına da yansımış sanırım. Bu adama da gülünmez mi yav.

11 yıl önce gelmişti atalay konyaya. Orda izlemiştim. Görünütü oalrak orda da aynıydı. Cmylmz taklit ediyor görüşüne katılmıyorum. Bir çok esprisini o zaman da dinlemiştim kendisinden.

zafer_can' Alıntı:
Yok espri yaparken cem yılmaza benziyordu yok şiir okurken yılmaz erdoğan bırakın bunları yaa. Adam ne yapsa kesin birine benzeteceksiniz. O zaman ayakta dururken Bratt Bit otururken de Kıvanç Tatlıtuğ gibi duruyordu.

Adamın yeteneği var ve sergiliyor. Belden aşağı bi esprisi bile yok. Kaliteli güzel gözlemleri var ve güzel de yorumluyor. Hazır cevap veriyor. Konuşmalarına dikkat ederseniz Türkçeyi çok güzel kullanıyor ve karşısındaki insan kim olursa olsun tavırlarında bir saygı ifadesi var. Adam gibi adam konuşmalarıyla. Sıkıyorsa siz çıkın yapın..

bence hocam haklı.Adam da yetenek var belden aşşağı espri yapılmadanda standup yapılabiliyomuş demekki.Cem yılmazı severim ama hep belden aşağıda olmazki .İnsan ailesiyle izlese kapatmak zorunda kalıyor.Atalay demiriciyi gayet başarılı buluyorum.

arkadaşlar emeğe saygı adam iyi gerçekten cem yılmaz da havaya girmişti iyice yok 2015e kadar gösteri yapmıcam falan filan nie böyle davranıor alternatifi yok şımardı iyice bari atalay gibi adamlar çıksın da bu rehavetten kurtulup çalışsın biraz bize yarar bu iş :D

asıl yetenek küçük çocuktu türkiyede kaçtane dört yaşında bateri çalan çocuk var kaç tane standupcı var geçen senede köpeğin kazandığını düşününce normal sonuçta şov
yahu içinizde bu programa sms atan oldu mu benim tanıdığım yok acun kimi isterse onu seçiyor bence keşke küçük çocuğu seçseydi daha akıllıca olurdu

seferzafer' Alıntı:
olur öyle şeyler. adam iyi bence. özenti olduğuna da katılmıyorum çünkü espriler bel altı değil. :scared:
:alkis:

bencede hiç bir espirisinde bel altı bir durum yoktu. cem yılmazın için bel üstü espirisi yok nerdeyse. küfür ve bel atlı dolu.

espriler, mimikler, anlatım hepsi çok başarılı bence. ama bu tarz gösterileri canlı izlemek gerekiyor çok fark ediyor.

gazili' Alıntı:
dünya radyodan hatırlıyorum kendisini..

Aalay Demirci ile Kel Aalaka

hatırlayanlar bilir
ben hatırlayamadım dünya rayodan.. bir zamanlar perişan fm diye bir program vardı.. onu dinlerdim .. ama atalay denk gelmedi hiç..

ben de hatırlıyorum dünya radyodan. gayet başarılı bence. espriye "yeni" bir bakış açısı getirmesi bile yeterli. meğerse küfür edilmeden de güldürülebiliyormuş.

BBNET
Geri