:+1: Adamın gayesi küfürsüz güldürmek zaten.kaybil' Alıntı:cem yılmazla kıyaslayanlar olmuşbu adamın hiç bir esprisinde bel altı yok ve güldürüyor.. Cem yılmazı sıkıyorsa enne babanızla beraber izleyin bakalım
Belden aşağı espirileri olmasa elinde malzeme yok...
kaybil' Alıntı:geçen sene köpek birinci olmuştu! Bu sene hiç değilse insan birinci oldu![]()
zafer_can' Alıntı:Yok espri yaparken cem yılmaza benziyordu yok şiir okurken yılmaz erdoğan bırakın bunları yaa. Adam ne yapsa kesin birine benzeteceksiniz. O zaman ayakta dururken Bratt Bit otururken de Kıvanç Tatlıtuğ gibi duruyordu.
Adamın yeteneği var ve sergiliyor. Belden aşağı bi esprisi bile yok. Kaliteli güzel gözlemleri var ve güzel de yorumluyor. Hazır cevap veriyor. Konuşmalarına dikkat ederseniz Türkçeyi çok güzel kullanıyor ve karşısındaki insan kim olursa olsun tavırlarında bir saygı ifadesi var. Adam gibi adam konuşmalarıyla. Sıkıyorsa siz çıkın yapın..
:alkis:seferzafer' Alıntı:olur öyle şeyler. adam iyi bence. özenti olduğuna da katılmıyorum çünkü espriler bel altı değil. :scared:
ben hatırlayamadım dünya rayodan.. bir zamanlar perişan fm diye bir program vardı.. onu dinlerdim .. ama atalay denk gelmedi hiç..gazili' Alıntı:dünya radyodan hatırlıyorum kendisini..
Aalay Demirci ile Kel Aalaka
hatırlayanlar bilir