ATAK hakkında...

Kodla Büyü

kadelli33

Aktif Üye
Arkadaşlar bulunduğum okulda idare öğrencilerin tahtaları ders dışı kullanmalarından şikayetçi. Aklıma atak programı geldi. Atak kullanımında son durum nedir? Aktif bi şekilde kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sistem sıkıntısız çalışıyor mu? Programın artıları eksileri nelerdir?

gayet iyi çalışıyor ancak tahtayı deepfreze tarzı bir programla muhakkak destekleyin yoksa atak tam bir zulüm oluyor.

kadelli33' Alıntı:
ttrex' Alıntı:
gayet iyi çalışıyor ancak tahtayı deepfreze tarzı bir programla muhakkak destekleyin yoksa atak tam bir zulüm oluyor.
Ne gibi bir zulüm hocam?

Tahtaya virüs bulaşırsa, özellikle flash içindeki dosyaları bir klasöre taşıyıp gizleyen virüslerden. Tahtaya anahtar takıldığında usb içindeki dosyanın yerini değiştirdiği için anahtar da geçersiz hale gelir. Bunu engellemek için Anahtar içindeki klasöre yazma koruması koyarsanız sorun olmaz. Bununla ilgili sunu ilgili konu içinde var. DeepFreeze veya ücretsiz Toolwiz TimeFreeze benzeri bir programla kullanırsanız iyi olur. Böylece virüs bulaşmaz, kullanıcılar yanlışlıkla ayar değiştiremez.

ben kullanıyorum sıkıntım yok. flashları hocalara verirken ntfs olarak biçimlendirip programla yazma iznini kaldırıyorum içinde örneğin bir klasör bırakıyorum anadizinde key dosyası ve klasör oluyor sadece. virüslerden bu şekilde yırtıyorum:) kullan pişman olmazsın.

BBNET
Geri