Atağı aşan öğrenciler

Kodla Büyü

esra023

Üye
Arkadaşlar windows 8 olan tahtalarda öğrenciler atak engelini aşıp başlangıç menüsünden internete giriyorlar nasıl bir önlem alabilirim?

tahta kilitleri kırık mı hocam, tahtalar kilitlensin ders olmadığı zamanlarda, nöbetçi öğretmenler bakıversin öğrenciler teneffüste tahtaları kullanmasın

Bu nedir arkadaş yahu. Amaçları ney gerçekten anlamıyorum kimisi kilidi kırar kimisi tahtayı. Yanı ne yapmak lazım. İnsanların işi gücü tahtayı korumak olmuş. Yazık vallahi onca yatırıma, alınıyorlar.

esra023' Alıntı:
Bios sifresi koyulmuş mu bilmiyorum hocam nasıl koyabilrim bios şifresi
yönetici hesabından gireceksin biosa.güvenlik sekmesi var .oraya girip aşağıdaki seçeneğe tıkla şifre girmeni isteyecek

Açılışta F7 tuşuna bas. Biosa gir. Biraz kurcalarsan sanuyorum son menüde olacak.
Atak 1.09 sürümün kur. Her öğretmene anahtar olacak flash disk hazırla. O zaman sadece öğretmen kullanabilir.

3jWXjM.jpg

iyi bir matkap ve kilit işinizi görecektir hocam.

Eğer bios kilidini kırmışsa emek var demektir. Ben kıran öğrenciyi değerlendirmekten yanayım. Bulur konuşurum belki birşeyler çıkar

Bende aynı yöntem korumaya aldım savaş içindeyiz ama cok sinirlendiler çözüm bulacaklar gibi ama koruma altına aldık şimdilik :roll:

esra023' Alıntı:
Arkadaşlar windows 8 olan tahtalarda öğrenciler atak engelini aşıp başlangıç menüsünden internete giriyorlar nasıl bir önlem alabilirim?
ATAK kırılıyor arkadaşlar gerek yok. Yazılımla kırılıyor. Ben ücretsiz usb raptor tavsiye ederim. Ataktan tek eksi yanı geriye saymıyor. Ama geri özellikleri aynı. Ve daha kırılmadı. Atak ntfs desteklemiyor sanırım bu yüzden flashı korumaya alamıyorsunuz. Ama usb raptor da bu sıkıntı yok. Ntfs partition recovery ile flashı virüslerden de koruyabilirsiniz

tahtalar resmı olarak alınmadı dıye atak kurmadım bugun dayanamadım muzık sesıne ses kartını cıkardım onlarda mısılleme yapıp malaustundekı dosyamı sılmısler ve alt kattımızda ıdare var ustllerınde zıplamıslar (NOT: okulum kız meslek ordan pay bıcın)

Bize de yeni kuruldu tahtalar. 17 tahta için her öğretmenin girdiği sınıf kadar anahtarları çoğalttık ancak anahtarların birçoğu düzgün çıkmamış. Anahtarcı kilitleri söküp getirirseniz yaparız demiş. Müdür bey de asma kilit takalım dedi. Aynı numaralı asma kilitlerden bulabilirsek daha pratik olacak sanki.

Re: Ynt: Atağı aşan öğrenciler

mfacil' Alıntı:
tahtalar resmı olarak alınmadı dıye atak kurmadım bugun dayanamadım muzık sesıne ses kartını cıkardım onlarda mısılleme yapıp malaustundekı dosyamı sılmısler ve alt kattımızda ıdare var ustllerınde zıplamıslar (NOT: okulum kız meslek ordan pay bıcın)
Elebaşıları 2 en fazla 3 öğrencidir.Bunları rehberliğe teker teker 3 er saatlik rehebilitasyona alın.Veliside gelsin. Gelmezse öğrenciye tekrar tekrar rehberlik seansı uygulansın.
Düzelir hocam.Yeterki rehberlik servisi etkili olsun.

BBNET
Geri