yönetici hesabından gireceksin biosa.güvenlik sekmesi var .oraya girip aşağıdaki seçeneğe tıkla şifre girmeni isteyecekesra023' Alıntı:Bios sifresi koyulmuş mu bilmiyorum hocam nasıl koyabilrim bios şifresi
realzed2001' Alıntı:![]()
iyi bir matkap ve kilit işinizi görecektir hocam.
ilahi ali kardeş.alibaba37' Alıntı:realzed2001' Alıntı:![]()
Demokraside tükenmeyen hala biseyler var demek ki![]()
![]()
Hocam harikaymışşşş :+1:realzed2001' Alıntı:![]()
realzed2001' Alıntı:iyi bir matkap ve kilit işinizi görecektir hocam.
ATAK kırılıyor arkadaşlar gerek yok. Yazılımla kırılıyor. Ben ücretsiz usb raptor tavsiye ederim. Ataktan tek eksi yanı geriye saymıyor. Ama geri özellikleri aynı. Ve daha kırılmadı. Atak ntfs desteklemiyor sanırım bu yüzden flashı korumaya alamıyorsunuz. Ama usb raptor da bu sıkıntı yok. Ntfs partition recovery ile flashı virüslerden de koruyabilirsinizesra023' Alıntı:Arkadaşlar windows 8 olan tahtalarda öğrenciler atak engelini aşıp başlangıç menüsünden internete giriyorlar nasıl bir önlem alabilirim?
Elebaşıları 2 en fazla 3 öğrencidir.Bunları rehberliğe teker teker 3 er saatlik rehebilitasyona alın.Veliside gelsin. Gelmezse öğrenciye tekrar tekrar rehberlik seansı uygulansın.mfacil' Alıntı:tahtalar resmı olarak alınmadı dıye atak kurmadım bugun dayanamadım muzık sesıne ses kartını cıkardım onlarda mısılleme yapıp malaustundekı dosyamı sılmısler ve alt kattımızda ıdare var ustllerınde zıplamıslar (NOT: okulum kız meslek ordan pay bıcın)