Ben de yeni keşfettim bu programı. Döküman ararken buraya yönlendim. Bende ekle düzenle ve sil bölümleri çıkmıyor. Onlar da çıkarsa zaten çok süper olacak. Ayrıca admin bölümü için ugraşmaya gerek kalmayacak. Ekle düzenle sil çıkması için ne yapıyorsunuz? birazcık yardım edebilir misiniz?tdemirparmak' Alıntı:Çok güzel bir programdır. Yetkilendirme, şifreli admin ve alt sayfa girişlerine kadar bir çok asp sayfası üretebilirsiniz. ms access, mySql, MsSql veritabanları ile uyumlu çalışır. Yapmanız gereken çok basit.
1. Access ile veritabanınızı hazırlayın.
2. ASPMAKER ile bu .mdb dosyasını açın.
3. PUBLISH ile yayınlayın! İşte şu andan itibaren temel vt işlemleri olan ekle/düzenle/sil/çoğalt yeteneklerine sahip asp sayfanız. Asp konusunda az bilgisi olanların yanı sıra, iyi bilenlere de rehberlik edebilecek bir yazılımdır.
aspmaker 4.0 versiyonunda iki arkadaşımla 700 okul/kurumun verilerini toplayan bir sistem, 500'ün üzerinde köy okuluna bilgilerini yayınlayabileceği tek formluk web sayfası yaptık. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hatta arama özelliği ile veritabanındaki herşeyi (yani asp sayfasında) detaylarıyla arayabiliyorsunuz.
doküman var mı?mgkmgk' Alıntı:Arkadaşlar asp maker programını kullanıyor musunuz? Tavsiye edermisiniz, nasıl kullanıldığını anlatan bir döküman var mı?
bilerzen' Alıntı:doküman var mı?mgkmgk' Alıntı:Arkadaşlar asp maker programını kullanıyor musunuz? Tavsiye edermisiniz, nasıl kullanıldığını anlatan bir döküman var mı?
tdemirparmak' Alıntı:bilerzen' Alıntı:doküman var mı?mgkmgk' Alıntı:Arkadaşlar asp maker programını kullanıyor musunuz? Tavsiye edermisiniz, nasıl kullanıldığını anlatan bir döküman var mı?
Doküman dediğin nedir ki hocam? 2 saatte size programın %30'unu kullanabileceğiniz bilgileri içeren video ders yapalım. (Şaka değil, eğer isterseniz boş bir vaktimde hazırlayabilirim) Program aslında kullanım olarak oldukça kolay, ms access kullanmayı bilmek programa giriş yapmak için yeterli. Hele ki az bişi de asp kodlama yaptı iseniz, ikisi bir arada daha kolay oluyor alışmak. Şahsen ben tasarım düzenlemelelerini dw ile yapıyorum, vt bağlantı işlerini aspmaker ile yapıyorum. Online anket, sınav, veri toplama, sipariş sistemi vb. birçok projeye imza atılabilir...
mystreous' Alıntı:tdemirparmak hocam,
sabırsızlıkla videonuzu bekliyorum.
deneme linkiniz çalışmadı bu arada http://www.dosyasitesi.com/showfile-488 ... eme_01.rar
düzenle, sil, ekle seçeneklerinin çıkması için oradaki kutucukları işaretlememe rağmen çıkmıyor. Bu program varken de oturup admin paneli yapmak işime gelmiyor doğrusu.
tdemirparmak' Alıntı:mystreous' Alıntı:tdemirparmak hocam,
sabırsızlıkla videonuzu bekliyorum.
deneme linkiniz çalışmadı bu arada http://www.dosyasitesi.com/showfile-488 ... eme_01.rar
düzenle, sil, ekle seçeneklerinin çıkması için oradaki kutucukları işaretlememe rağmen çıkmıyor. Bu program varken de oturup admin paneli yapmak işime gelmiyor doğrusu.
Evet hocam haklısın link kendini kaybetmişZaten dosya paylaşım sitesi pek güven vermiyordu olsun! O zaman aspmaker dersleri için bir site açayım, ordan devam edeyim. Böylece örnek dosyaları, uygulamaları paylaşmak da sorun olmaz.
mystreous' Alıntı:Özellikle onay verme, onaysız yayınlamak istemediğiniz yorum, haber gibi konuları da yaptığını belirtmişsiniz. Bir örnek alsak süper olacak.
ileTakmadan ya da kaydetmek için güncellemeden önce Opsiyonel onay sayfası
maddeleri.Birden fazla seçim desteği (SELECT, radyo ve onay kutusu) ile Dinamik Seçimi Listesi
alpozturk2002' Alıntı:aspnetmaker daha iyi olmazı mı aspmaker yerine?
Ben hepsini şimdi gördümysartemur' Alıntı:alpozturk2002' Alıntı:aspnetmaker daha iyi olmazı mı aspmaker yerine?
vaybe hocam ben aspmaker ve phpmaker i yeni görmüştüm uğraşıyordum meğer aspnetmaker çıkmış.
aspnetmaker ile yapacağım sayfayı illa windovs sunuculardan mı host almam gerekir acaba