..::Arkadaşlar siz siz olun bu firmadan kesinlikle uzak durun. Adamlar resmen dolandırıcı çıktı. 09.06.2009 da okulum için 2000 MB lık bir Windows Hosting aldım. Sadece 10 gün kullanabildim. Ondan sonra adamlardan hiç bir soruma yanıt alamadım. Ne ftp adresimi ne plesk paneli kullanabildim. Bana fatura bile yollamadılar çünkü izin belgeleri dahi yokmuş. Tatil dönüşü ya sabır diyerek tekrar araştırmalara başladım. Bu sefer MSN Destek Hattından bir kişi cep telefonu numarası vererek sorunu çözeceğini söyledi. Ertesi gün hemen aradım gün içerisinde açılacak dendi. 2 gün geçti yine aradım yine gün içerisinde açılacak dendi yine 2 gün bekledim yine tık yok. Bu sefer verdikleri tlf. noyu aradığımda resmen dalga geçer gibi önce tlfnda sesimi dinleyip ardından güya Telesekretere yönlendirip "Lütfen Hattan Ayrılmayın " diyerek hatta tutuyorlar ama cevap veren yok. Mesajlar yazdım dolandırıcılar diye tık yok. Savcılığa suç duyurusunda bulunucam dedim yine tık yok. Bende beni düşürdünüz ama milleti kandırmayın diye tüm forumlara sizin dolandırıcı olduğunuzu ifşa edicem dedim.
..:: Arkadaşlar bende bu asoshostingi burdaki forumumuzvesilesiyle öğrendim. Adamlar Hosting Alacağımı duyunca bir ilgi bir alaka resmen yağlayıp balladılar. Yok 7/24 Destek yok 7 günde memnun kalmazsam kapatın vs vs. Ama adamların ilgisi parayı havale edene kadar sürdü. Bu eylül başı sitelerindeki tlf. numarasını aradım bir bayan çıktı Asos Hostin mi diyorum kadın anlamadım diyor sonra bir adama verdi adam ya işte siz server ve hosting hizmeti verimiyormusunuz diyince anca anladı. 7/24 Destek verdiği söylenen MSN Destek hattı parayı havale ettikten sonra kesinlikle aylarca cevap vermiyor.
..:: Arkadaşlar siz siz olun büyük firmalar harici uyduruk yerlerden hosting hizmeti almayın. Adamlar her belgemiz var diyor ama yalan. Sizden paranızı alana kadar ilgi alakayı kesmiyorlar sonrası anlattıklarım.
..:: http://www.asoshosting.com ==>> Kesinlikle UZAK DURUN !!!
..:: Arkadaşlar bende bu asoshostingi burdaki forumumuzvesilesiyle öğrendim. Adamlar Hosting Alacağımı duyunca bir ilgi bir alaka resmen yağlayıp balladılar. Yok 7/24 Destek yok 7 günde memnun kalmazsam kapatın vs vs. Ama adamların ilgisi parayı havale edene kadar sürdü. Bu eylül başı sitelerindeki tlf. numarasını aradım bir bayan çıktı Asos Hostin mi diyorum kadın anlamadım diyor sonra bir adama verdi adam ya işte siz server ve hosting hizmeti verimiyormusunuz diyince anca anladı. 7/24 Destek verdiği söylenen MSN Destek hattı parayı havale ettikten sonra kesinlikle aylarca cevap vermiyor.
..:: Arkadaşlar siz siz olun büyük firmalar harici uyduruk yerlerden hosting hizmeti almayın. Adamlar her belgemiz var diyor ama yalan. Sizden paranızı alana kadar ilgi alakayı kesmiyorlar sonrası anlattıklarım.
..:: http://www.asoshosting.com ==>> Kesinlikle UZAK DURUN !!!