ASOS HOSTİNG !!!

Kodla Büyü

alperen99

Üye
..::Arkadaşlar siz siz olun bu firmadan kesinlikle uzak durun. Adamlar resmen dolandırıcı çıktı. 09.06.2009 da okulum için 2000 MB lık bir Windows Hosting aldım. Sadece 10 gün kullanabildim. Ondan sonra adamlardan hiç bir soruma yanıt alamadım. Ne ftp adresimi ne plesk paneli kullanabildim. Bana fatura bile yollamadılar çünkü izin belgeleri dahi yokmuş. Tatil dönüşü ya sabır diyerek tekrar araştırmalara başladım. Bu sefer MSN Destek Hattından bir kişi cep telefonu numarası vererek sorunu çözeceğini söyledi. Ertesi gün hemen aradım gün içerisinde açılacak dendi. 2 gün geçti yine aradım yine gün içerisinde açılacak dendi yine 2 gün bekledim yine tık yok. Bu sefer verdikleri tlf. noyu aradığımda resmen dalga geçer gibi önce tlfnda sesimi dinleyip ardından güya Telesekretere yönlendirip "Lütfen Hattan Ayrılmayın " diyerek hatta tutuyorlar ama cevap veren yok. Mesajlar yazdım dolandırıcılar diye tık yok. Savcılığa suç duyurusunda bulunucam dedim yine tık yok. Bende beni düşürdünüz ama milleti kandırmayın diye tüm forumlara sizin dolandırıcı olduğunuzu ifşa edicem dedim.
..:: Arkadaşlar bende bu asoshostingi burdaki forumumuzvesilesiyle öğrendim. Adamlar Hosting Alacağımı duyunca bir ilgi bir alaka resmen yağlayıp balladılar. Yok 7/24 Destek yok 7 günde memnun kalmazsam kapatın vs vs. Ama adamların ilgisi parayı havale edene kadar sürdü. Bu eylül başı sitelerindeki tlf. numarasını aradım bir bayan çıktı Asos Hostin mi diyorum kadın anlamadım diyor sonra bir adama verdi adam ya işte siz server ve hosting hizmeti verimiyormusunuz diyince anca anladı. 7/24 Destek verdiği söylenen MSN Destek hattı parayı havale ettikten sonra kesinlikle aylarca cevap vermiyor.
..:: Arkadaşlar siz siz olun büyük firmalar harici uyduruk yerlerden hosting hizmeti almayın. Adamlar her belgemiz var diyor ama yalan. Sizden paranızı alana kadar ilgi alakayı kesmiyorlar sonrası anlattıklarım.
..:: http://www.asoshosting.com ==>> Kesinlikle UZAK DURUN !!!

Geçmiş olsun arkadaşım.
5 yıldır kebirhostla çalışıyorum. Herhangi bir problemle şu ana kadar karşılaşmadım.
Teknik destek konusunda da gayet yeterli geldi bana.
Eğer hala hosting arıyorsanız tavsiye ederim.

4 ay boyunca beni oyladılar. Artık onları Allah'a havale ettim ama üye olduğum tüm forumlara yazıyorum ki başkalarını benim gibi rezil etmesinler.
Evet çok güvenilir ve teknik desteği adam gibi olan ve resmi çalışma belgeli ve sattığı ürüne fatura kesebilen bir Hosting Arıyorum..

http://www.hostbul.net/asoshosting.com den bakıldığı zaman vergi levhasının olmadığı, yorumlarının kötü olduğu ve firmanın yorumların yayınlanmasına izin vermediği görülüyor.
Bu şekilde birçok firma var. Bazıları faaliyet belgesi başvurusu olduğunu söylüyor. Yani faliyet belgesi olmadan çalıştığını ifşa ediyor...:)
5 tane pc ile hostluk yapanlar tanıyorum :)

"senjizu" Maalesef incelemeden direk adamlarla irtibata geçince olanlar oldu. Demek ki çekecek çilemiz varmış. Adamlar 10 gün boyunca gayet iyi ilgilendiler 10 günden sonra ftp adresime ve plesk panele ulaşamayınca ve üstüne destek hattı irtibatı kesince bende ne oluyor deyip araştırınca adamların nasıl olduklarını öğrendim. Dediğim gibi ben düştüm benim gibi hata edipte direk bağlantıya geçenler için uyarı olsun istedim.

senjizu' Alıntı:
http://www.hostbul.net/asoshosting.com den bakıldığı zaman vergi levhasının olmadığı, yorumlarının kötü olduğu ve firmanın yorumların yayınlanmasına izin vermediği görülüyor.
Bu şekilde birçok firma var. Bazıları faaliyet belgesi başvurusu olduğunu söylüyor. Yani faliyet belgesi olmadan çalıştığını ifşa ediyor...:)
5 tane pc ile hostluk yapanlar tanıyorum :)
Verdiğiniz site için teşekkürler, gayet başarılı bir site.
Hemen çalıştığım firmayı arattım, gayet olumlu görüşler varmış.
Kötü bir referans vermek istemem.
http://www.hostbul.net/kebirhost.net
Fiyatlar da gayet makul, yalnız asp desteği yok. bilginize.

Bende 15 günlük kebrihost kullanıcısıyım şimdiye kadar yazdığım mailllere cevap gelmedi :) Ama site çalışıyor umarımda bir sorun çıkmaz fiyatına göre kalite iyi sayılır.Ancak host almadan önce hostbul.net araştırmakta fayda var...

Üzüldüm açıkçası. NBu konularda araştırma yapmadan hareket etmemek gerek. Titiz davranmak gerekiyor. Hosting için büyük firmaları tercih edin derim. Fatura kesebilmeli, 7/24 destek hattının olması, YS izin belgesinin olması gibi özelliklere dikkat edin. Ben 3 yıldır. Markum.net ile çalışıyorum. Oldukça memnunum. Kesinti yaşasam dahi anlık oluyor ve tel ile hmn durumu öğrenip bilgileniyorum.
Her konuda çok titiz davranırım. Memnun kaldığım için tavsiye ettim. Umarım arkadaşlarımız, böyle üzücü olaylar yaşamaz.

BBNET
Geri