arkadaşlar akşamki maçı hangi kanaldan izleyebiliriz azeriler veriyor mu ki?
pardon hocam simpletv nedir?ziyaunal' Alıntı:simpletv veriyor maçı![]()
herşey para olmuş hocam maç zevki de bırakmadılar ağız tadıyla maçta seyredemiyoruz evimizde, lig maçına digiturk al şampiyonlar ligine d smart al fırt kanal zırt kanalbtnotlari' Alıntı:yahu bu star tv yı anlamıom bıızm macları verece sacma sapan maçları verıo Not: fenerbahçeliyim
aynen oyle hocam kapitalizm para sömürgecilik herşey devam ediyortomreader2010' Alıntı:herşey para olmuş hocam maç zevki de bırakmadılar ağız tadıyla maçta seyredemiyoruz evimizde, lig maçına digiturk al şampiyonlar ligine d smart al fırt kanal zırt kanalbtnotlari' Alıntı:yahu bu star tv yı anlamıom bıızm macları verece sacma sapan maçları verıo Not: fenerbahçeliyim
aynen öyle hocam doğru biliyorsunuzaliu_71' Alıntı:benim bildiğim maçlar salı gününe denk gelirse star
çarşamba olursa dsmart veriyo
haklısında hocam da şampiyonlar ligi genede izlesek fena olmazahmetismet' Alıntı:star verse nolcak? gram izlemek istemiyorum. Takımda tat mı var ki ağız tadıyla oturup izleyeyim...
tomreader2010' Alıntı:haklısında hocam da şampiyonlar ligi genede izlesek fena olmazahmetismet' Alıntı:star verse nolcak? gram izlemek istemiyorum. Takımda tat mı var ki ağız tadıyla oturup izleyeyim...
ahmetismet' Alıntı:star verse nolcak? gram izlemek istemiyorum. Takımda tat mı var ki ağız tadıyla oturup izleyeyim...
hocam sende izleme ya winn varsa sıkıntı ertesi gün starı aç verir tüm maçıtomreader2010' Alıntı:hocam evde wınn kullanıyorum malum kota sorunu var, tv de bir kanal vermiyormu acaba
iddaa pişmanlıktır bırakın kımse oynamasın zaten hele bilişimci umarım hiç oynamazserci2001' Alıntı:Arkadaşlar bakıyorumda iddaa oynayan bilişimci yok aramızda olsaydı maçların hangi kanallarda olduğunu gösteren linki hemen paylaşırdı. Sahadan sitesinde tv programı menüsünde bütün maçların hangi kanalda yayınladığı yazıyor.Azeri kanalları da kendi uydusuna geçtiği için türksattan yayınları izlenemiyor. Bizde geçen yıl çanaklardan birini azeri uydusuna çevirmiştik.
http://www.sahadan.com/tv_programi/