kakababa' Alıntı:Bence 24 Kasımda okulları öğretmenleri öğrencileri marabaları toplu halde satacaklar :mrgreen:
cehcah' Alıntı:haklısınız, 2002 den önce her 24 kasımda 1 maaş ikramiye veriliyordu, olmayan mebbis te geri sayım başlatılıp sonunda öğretmenler için müthiş hediyeler çıkıyordu. Hükümet hazımsızlığınızı her yerde gösteriyorsunuz, Fatih projesi bile gereksiz diyenler çıkabiliyor.
Arkadaş yukarıda kendine layık olanı ve beklediği sürprizi fotoğrafla paylaşmış zaten![]()
mmercan' Alıntı:Arkadaşlar az önce arayıp öğrendim süre bitince aşağıdaki resim çıkacakmış
cehcah' Alıntı:haklısınız, 2002 den önce her 24 kasımda 1 maaş ikramiye veriliyordu, olmayan mebbis te geri sayım başlatılıp sonunda öğretmenler için müthiş hediyeler çıkıyordu. Hükümet hazımsızlığınızı her yerde gösteriyorsunuz, Fatih projesi bile gereksiz diyenler çıkabiliyor.
Arkadaş yukarıda kendine layık olanı ve beklediği sürprizi fotoğrafla paylaşmış zaten![]()
mesaj at hocam bende sana bin kere söz veririm sosyal medyada açıklamam :wink:duyu81' Alıntı:Bnm ev arkadasim meb dis iliskiler de calisiyor.24 kasimda tarihi bisey var arkadaslar ama soz verdim bin kere yemin ettirdi
delphe01' Alıntı:mesaj at hocam bende sana bin kere söz veririm sosyal medyada açıklamam :wink:duyu81' Alıntı:Bnm ev arkadasim meb dis iliskiler de calisiyor.24 kasimda tarihi bisey var arkadaslar ama soz verdim bin kere yemin ettirdi
yapma hocam tırsmaya başladım ben hediye mediye istemiyorum kaldırsınlar şu sayacı yaş otuzu geçti fazla heyecanlara gelemez artıkor_han' Alıntı:bu sayaç ne için çalışıyor....
en son testere filminde görmüştüm..![]()