bilgisayarhocam' Alıntı:yılda ortalama 5-6 bin km. yapıyormuş ama lpg taktırmış. enteresan![]()
ofk24' Alıntı:hocam sen boşver bunu gel sana hyundai accent era vereyim aracım 2008 model ve herşeyine kefilim ciddiysen özelden yaz.
titan1905' Alıntı:bence km si orjinaldir. çünkü arabanın plakasına dikkat ettiyseniz engelli aracı. 5 yılda bir devlet sıfır araba almaya izin veriyor engelli vatandaşlara.(ötv indirimli olarak) sıfır araba kampanyalarıda aralık ayında yoğun olduğundan düşük fiyata satıyordur. değerlendirilebilir bence
doğru söylüyorsun ama bunu normal plakaya çevirebilir mi alacak olan. yada benim bildiğim sadece sadece özürlülere satılabiliyor.titan1905' Alıntı:bence km si orjinaldir. çünkü arabanın plakasına dikkat ettiyseniz engelli aracı. 5 yılda bir devlet sıfır araba almaya izin veriyor engelli vatandaşlara.(ötv indirimli olarak) sıfır araba kampanyalarıda aralık ayında yoğun olduğundan düşük fiyata satıyordur. değerlendirilebilir bence
hocam böle bir durum varmı acaba sıkıntı olurmu...excalibur27' Alıntı:doğru söylüyorsun ama bunu normal plakaya çevirebilir mi alacak olan. yada benim bildiğim sadece sadece özürlülere satılabiliyor.titan1905' Alıntı:bence km si orjinaldir. çünkü arabanın plakasına dikkat ettiyseniz engelli aracı. 5 yılda bir devlet sıfır araba almaya izin veriyor engelli vatandaşlara.(ötv indirimli olarak) sıfır araba kampanyalarıda aralık ayında yoğun olduğundan düşük fiyata satıyordur. değerlendirilebilir bence
stan007' Alıntı:hocam böle bir durum varmı acaba sıkıntı olurmu...excalibur27' Alıntı:doğru söylüyorsun ama bunu normal plakaya çevirebilir mi alacak olan. yada benim bildiğim sadece sadece özürlülere satılabiliyor.titan1905' Alıntı:bence km si orjinaldir. çünkü arabanın plakasına dikkat ettiyseniz engelli aracı. 5 yılda bir devlet sıfır araba almaya izin veriyor engelli vatandaşlara.(ötv indirimli olarak) sıfır araba kampanyalarıda aralık ayında yoğun olduğundan düşük fiyata satıyordur. değerlendirilebilir bence
cleversahin' Alıntı:Ben de hocalarıma katılıyorum. Aracı ilk gördüğümde bu araç boyalı dedim, rengi biraz garip. Servise göstermeden kesinlikle alma derim.
stan007' Alıntı:hocam böle bir durum varmı acaba sıkıntı olurmu...excalibur27' Alıntı:doğru söylüyorsun ama bunu normal plakaya çevirebilir mi alacak olan. yada benim bildiğim sadece sadece özürlülere satılabiliyor.titan1905' Alıntı:bence km si orjinaldir. çünkü arabanın plakasına dikkat ettiyseniz engelli aracı. 5 yılda bir devlet sıfır araba almaya izin veriyor engelli vatandaşlara.(ötv indirimli olarak) sıfır araba kampanyalarıda aralık ayında yoğun olduğundan düşük fiyata satıyordur. değerlendirilebilir bence