arkadaşlar bu araba nasıl ?

Kodla Büyü
hcm bende bu aracın sx modeli vardı hb 2004 modeli. hiç sağa sola kulak asma ii arabadır. aynı fiyata opelin 2000 model arabalarını alacağına aynı motora sahip lacettiyi al. fakat se modelleri 1.4 motor ve sanırım 90bg. fiyatı biraz daha düşürebilirsen al derim. hayırlısı olsun

hocam sen boşver bunu gel sana hyundai accent era vereyim aracım 2008 model ve herşeyine kefilim ciddiysen özelden yaz.

benim arkadaştada var ama ondaki sanırım 1.6 sedan yine çok memnun o , hiç problem çıkarmıyor acaba bu 1.4 ü kaldırımı kasayı...

böyle bir aracın fiyatı daha yüksek olmaz mıydı. Piyasalarını pek bilmiyorum ama fiyat düşük geldi. Araç kazalı mı değil mi araştırmak lazım.

5 yılda 27bin km yol yapmak için mi lpg taktırmış? kilometresi yalan gibime geldi. almadan servise görütüp baktırmanda ayda var.

bence km si orjinaldir. çünkü arabanın plakasına dikkat ettiyseniz engelli aracı. 5 yılda bir devlet sıfır araba almaya izin veriyor engelli vatandaşlara.(ötv indirimli olarak) sıfır araba kampanyalarıda aralık ayında yoğun olduğundan düşük fiyata satıyordur. değerlendirilebilir bence

bu arabaların bir kısmı direk lpg li olarak satışa çıkıyor bu sebeple üzerinde lpg olabilir.

titan1905' Alıntı:
bence km si orjinaldir. çünkü arabanın plakasına dikkat ettiyseniz engelli aracı. 5 yılda bir devlet sıfır araba almaya izin veriyor engelli vatandaşlara.(ötv indirimli olarak) sıfır araba kampanyalarıda aralık ayında yoğun olduğundan düşük fiyata satıyordur. değerlendirilebilir bence

valla hocam bravo , engelli aracı olduğunu iyi anladınız, fiyatı biraz daha düşürebilir...

titan1905' Alıntı:
doğru söylüyorsun ama bunu normal plakaya çevirebilir mi alacak olan. yada benim bildiğim sadece sadece özürlülere satılabiliyor.

excalibur27' Alıntı:
titan1905' Alıntı:
doğru söylüyorsun ama bunu normal plakaya çevirebilir mi alacak olan. yada benim bildiğim sadece sadece özürlülere satılabiliyor.
hocam böle bir durum varmı acaba sıkıntı olurmu...

kardeş plaka konsunda sıkıntı olmaz bu yaz bende özürlü aracımzı sattım araç ta tertibat olmadığı gözükor yani şimdiye kadar özürlü olmayan biri kullanmış aracın şimdiki ruhsat sahibi aracın ruhsat ve plakalarını değiştiriyor. bana 153 lira masrafı olmuştu. yani araç artık normal plakaya dönyo sizde ondan sonra alabilirsiniz.

stan007' Alıntı:
excalibur27' Alıntı:
titan1905' Alıntı:

olurmu öyle şey. araç 5 yıldır o kişide. arkadaşların dediği gibi yeni kampanyadan araba almak için ucuza veriyordur. nasıl olsa ötv ödemiyor o kişiler.ayrıca aracın sıfır fiyatıda çok değil. bence fiyat gayet makul. tabi servise götürmekte fayda var....

Ben de hocalarıma katılıyorum. Aracı ilk gördüğümde bu araç boyalı dedim, rengi biraz garip. Servise göstermeden kesinlikle alma derim.

cleversahin' Alıntı:
Ben de hocalarıma katılıyorum. Aracı ilk gördüğümde bu araç boyalı dedim, rengi biraz garip. Servise göstermeden kesinlikle alma derim.

hocam adamla konuştum, arka tampondaki küçük çizik hariç boya olmadığını söyledi...

stan007' Alıntı:
excalibur27' Alıntı:
titan1905' Alıntı:

yok hocam hiçbir sıkıntı olmaz. 5 yıl dolduğu için ister engelli birisine isterse normal bir vatandaşa satma hakkı veriyor devlet. ama konuştuğunuzda arabasında nasıl bir tertibat olduğunu sorun. tertibatlı alabiliyorlar engelli vatandaşlar indirimli olarak. eğer basit bişeyse ankarada çok iyi ustalar var hemen eski haline getirirler

arkadaşlar aracta tertibat gözükmüyo yukarıdada yazdım tekrar yazayım kanun diyorki eğer %90 ve üzeri özürlü raporunuz var ise bu raporu olan kişi adına 1600 cc motor hacmini geçmeyen hususi otomobil kango doblo hariç yada 2800 cc motor hacmini geçmeyen minübüs ötv ödenmeden alınır ve bu aracı özürlü kişinin ve eşinin 3. dereceye kadar akrabaları sürer diyo. ve bu araçlar 5 yılı dolduktan sonra istenilen kişiye satılabilir.

BBNET
Geri