teksen' Alıntı::!:
ülkemizde kör topal yürüyen hukuk ve adaletin kanayan yaralarından biridir bilirkişilik.
vereceğiniz yanlış ve/veya eksik bir rapor ile sadece davanın taraflarından birini gereksiz yere haksız çıkarmakla kalmazsınız;
aynı zamanda toplumun hukuk ve adalet sistemine olan güveninin ve inancının da sarsılmasına yol açabilirsiniz.
onun için çok dikkatli, bilgili, liyakat sahibi ve yaptığı işin ehemmiyetinin farkında olması gereken kişilerden oluşması gereken,
çok önemli ve çok ciddi bir müessesedir bilirkişilik.
iyi niyetle söylemiş olduğumdan şüpheniz olmasın.AlimertX' Alıntı:teksen' Alıntı::!:
ülkemizde kör topal yürüyen hukuk ve adaletin kanayan yaralarından biridir bilirkişilik.
vereceğiniz yanlış ve/veya eksik bir rapor ile sadece davanın taraflarından birini gereksiz yere haksız çıkarmakla kalmazsınız;
aynı zamanda toplumun hukuk ve adalet sistemine olan güveninin ve inancının da sarsılmasına yol açabilirsiniz.
onun için çok dikkatli, bilgili, liyakat sahibi ve yaptığı işin ehemmiyetinin farkında olması gereken kişilerden oluşması gereken,
çok önemli ve çok ciddi bir müessesedir bilirkişilik.
Söylediklerinizi iyi niyetli söylediğinizi düşünüyorum ancak sorumun cevabı bunlar değildi sanırım... Biliyorsanız sorunun bir yolunu yardım edin yoksa yazdıklarınızı düşünemeyecek seviyede değiliz o yüzden bu şekilde akıl vermeyin.. :!: :!: :!:
Ayrıca konuyu yanlış yerde açtığım için herkesten özür dilerim farkında değildim..![]()