ARKADAŞLAR ACİL YARDIM GEREKİYOR!!

Kodla Büyü

AlimertX

Aktif Üye
Mahkemede bilirkişi olarak görevlendirildim... Konu şu : Bir haber sitesinin örneğin 6 ekim tarihindeki bütün yayınlarına bakmam gerekiyor.. Bunu site admin paneli dışında öğrenebileceğim bir yer var mıdır ? Bu işlerle uğraşan arkadaşlar acil yardım gerekiyor...

:!:
ülkemizde kör topal yürüyen hukuk ve adaletin kanayan yaralarından biridir bilirkişilik.
vereceğiniz yanlış ve/veya eksik bir rapor ile sadece davanın taraflarından birini gereksiz yere haksız çıkarmakla kalmazsınız;
aynı zamanda toplumun hukuk ve adalet sistemine olan güveninin ve inancının da sarsılmasına yol açabilirsiniz.

onun için çok dikkatli, bilgili, liyakat sahibi ve yaptığı işin ehemmiyetinin farkında olması gereken kişilerden oluşması gereken,
çok önemli ve çok ciddi bir müessesedir bilirkişilik.

teksen' Alıntı:
ülkemizde kör topal yürüyen hukuk ve adaletin kanayan yaralarından biridir bilirkişilik.
vereceğiniz yanlış ve/veya eksik bir rapor ile sadece davanın taraflarından birini gereksiz yere haksız çıkarmakla kalmazsınız;
aynı zamanda toplumun hukuk ve adalet sistemine olan güveninin ve inancının da sarsılmasına yol açabilirsiniz.

onun için çok dikkatli, bilgili, liyakat sahibi ve yaptığı işin ehemmiyetinin farkında olması gereken kişilerden oluşması gereken,

Söylediklerinizi iyi niyetli söylediğinizi düşünüyorum ancak sorumun cevabı bunlar değildi sanırım... Biliyorsanız sorunun bir yolunu yardım edin yoksa yazdıklarınızı düşünemeyecek seviyede değiliz o yüzden bu şekilde akıl vermeyin.. :!: :!: :!:

Ayrıca konuyu yanlış yerde açtığım için herkesten özür dilerim farkında değildim.. :oops:

AlimertX' Alıntı:
teksen' Alıntı:

Söylediklerinizi iyi niyetli söylediğinizi düşünüyorum ancak sorumun cevabı bunlar değildi sanırım... Biliyorsanız sorunun bir yolunu yardım edin yoksa yazdıklarınızı düşünemeyecek seviyede değiliz o yüzden bu şekilde akıl vermeyin.. :!: :!: :!:

Ayrıca konuyu yanlış yerde açtığım için herkesten özür dilerim farkında değildim.. :oops:
iyi niyetle söylemiş olduğumdan şüpheniz olmasın.

söylediklerim zaten size yardımcı olmak içindi.

daha açık ifade etmek gerekirse şahsen ben;
eğitimini almadığım ve dolayısıyla uzmanı olmadığım,
yani bahsettiğiniz konu ile ilgili resmi makamlarca yetki sertifikalarını haiz olmadığımdan,
minicik bir haksızlığa bile yol açma ihtimalini de göz önünde bulundurarak ve böyle bir durumun vicdani ve toplumsal sorumluluğunu taşıyamayacağımdan sorunuzu "bilmiyorum" şeklinde cevaplamayı bir kişisel sorumluluk olarak görüyorum.
(-aynı zamanda konuya ilk mesajımı yazma sebebim de bu düşünceler-)

not: daha önceki mesajımda, size akıl verdiğimi düşünmenize yol açtıysam ve rahatsız olduysanız;
özür dilerim,
kusura bakmayın.

BBNET
Geri