Sadece Arduino fiyatları olsa hiç sıkıntı yok. Pazar, market, giyim, akaryakıt, vs... herşey ateş pahası olmuş 2 yıldaDersimizde arduino anlatıyoruz bir öğrencim için fiyat bakayım dedim bakmaz olaydım neler olmuş bu arduino fiyatlarına.
Böyle olursa sanırım arduino olayını askıya alacağız.
Sadece kart fiyatına bakmanız yeterli.
Arduino ithal edip uygun fiyattan mı satsın hocam? Öneriniz nedir bu konuda çok merak ettim. Dernekle bağdaşacak bir nokta göremedim ben.Bu BTE derneği tam olarak ne işi yarıyor. Samimi olarak soruyorum bir işe yaradağına sahit olan var mı ? Vizyonu misyonu falan var mı ?
Şöyle bir baktım önceden 20 tl civarına bulunuyordu şimdi 60-70 tl bandına çıkmış yanılmıyorsam. İyi zamlanmış.Ben 50 liralık malzeme alıyorumsorun olmuyo. Şaka maka son 2 yılda a'dan z'ye fiyatı katlanmayan hiç bir ürün yok!
Buna bende katılıyorum. Bence bu soruna odaklanmak lazım. Benim elimde 16 takım set var yatıyorlar. Dyk kurslarını açmak olmalı meseleDyk kaldırirdi hangi ara yapacaksınız arkadaşlar her sınıf kaç kişilik.
Size ve diğer yönetici arkadaşlara çok teşekkür ederim.Her bahane ile ideoloji ticareti yapmayı bıraksak ta işimize baksak!! Bunu açıkça farklı iki görüşe sahip üyelere de söylüyorum! Lütfen forumu siyaset ve ideoloji ticaretiniz için kullanmayın...
Arduino ithal edip uygun fiyattan mı satsın hocam? Öneriniz nedir bu konuda çok merak ettim. Dernekle bağdaşacak bir nokta göremedim ben.
Silinen mesajlar var.Arduino pahalı demek, fiyatları kur artışı nedeniyle yükseldi, öğrenciler almakta zorlanıyor demek siyaset yapmaya mı giriyor yoksa arada silinen mesajlar mı var ? Çünkü Arduino Setler pahalı !!!
Aynen arkadaşlara katılıyorum, lise ise bilemem ama ortaokulda haftada 2 saatlik BT dersinde arduino ile çalışmak 30 kişilik sınıfta pek mümkün görünmüyor.Buna bende katılıyorum. Bence bu soruna odaklanmak lazım. Benim elimde 16 takım set var yatıyorlar. Dyk kurslarını açmak olmalı mesele
Bence bu yorumunla sen ideoloji kasmışsın hocam arduino pahalı demenin neresi ideoloji.Her bahane ile ideoloji ticareti yapmayı bıraksak ta işimize baksak!! Bunu açıkça farklı iki görüşe sahip üyelere de söylüyorum! Lütfen forumu siyaset ve ideoloji ticaretiniz için kullanmayın...
halk eğitim bünyesinde de açılabiliyor dyk şart değil. halk eğitim size derki 10 ve üstü kursiyerini bul gel planını getir malzemende varsa ooohh yemede yanında yat hemen açarlar size.Buna bende katılıyorum. Bence bu soruna odaklanmak lazım. Benim elimde 16 takım set var yatıyorlar. Dyk kurslarını açmak olmalı mesele
daha da pahallı olacak çin 2 yıl boyunca avrupaya elektronik devrelerde kullanılan hammadeleri ihraç etmeyeceğini duyurdu kendilerinin ihtiyaçları varmışBence bu yorumunla sen ideoloji kasmışsın hocam arduino pahalı demenin neresi ideoloji.
Bence bu yorumunla sen ideoloji kasmışsın hocam arduino pahalı demenin neresi ideoloji.
Alibaba, dealextreme gibi sitelerden yada çin veya tayvandan aracılarla toplu sipariş verilir, bir tanıdık bularak gümrükten kaçak giriş yaptırabilir yada limana yaklaşmadan denize atılan konteynırı, dernek üyeleri iyi bir operasyonla karaya çıkartılır.. temiz iş. Maliyetine el altından satabilir....Arduino ithal edip uygun fiyattan mı satsın hocam? Öneriniz nedir bu konuda çok merak ettim. Dernekle bağdaşacak bir nokta göremedim ben.
Deneyapkart Arduino set fiyatına. Yerli(parçaları bilemiyorum) fakat, o da pahalı.Şaka bir yana hani olmazda, bu ürünlerde bakanlık baskısıyla gümrük kaldırılabilir, deneyap kartların okullarda ücretsiz dağıtılması sağlanabilir... bunlar imkansız olmasa da imkansıza yakın.. Düşününce hoşuma gitti
aurdino ile uğraşmayı keserek işe başlayabilir mesela. bt sınıflarının daha verimli kullanılması konusunda dernek sıfatıyla bir sürü görüşme yapılmış. 50 kişilik sınıfları 14 bilgisayarlı odalara tıkınca aurdino ile ne yapılıyor mesela.