Hocam yanılma yok, her hafta ölçüyorum nerdeyse her hafta fullüyorum, ankara da yım, 2.20 den alıyorum.share_' Alıntı:kuruş hesabı yanıltır, yakıtı ne fiyatla aldığınızı bilmiyoruz. siz 2,30 dan alırsınız başka bir ilde 2,50 den alınır. yakıt miktarı 100 kmde yakılan litre cinsinden lpg-mazot v.b. miktarıdır.
otherm' Alıntı:Hocam yanılma yok, her hafta ölçüyorum nerdeyse her hafta fullüyorum, ankara da yım, 2.20 den alıyorum.share_' Alıntı:kuruş hesabı yanıltır, yakıtı ne fiyatla aldığınızı bilmiyoruz. siz 2,30 dan alırsınız başka bir ilde 2,50 den alınır. yakıt miktarı 100 kmde yakılan litre cinsinden lpg-mazot v.b. miktarıdır.
3310' Alıntı:2004 toyota coralla BRC tüp var. Şehiriçi 10,2 litre ve şehirlerarası 7,2 litre civarında LPG yakıyor
Fender' Alıntı:Aracım ;
Dizel ; 1.6 Motor ; 110 Hp ; 240 NM Tork değeri ; Tiptronik vites
Otomatik viteste ; Şehiriçi ; 100 km'de 5,7 lt ; Şehir dışı ; 100 km'de 3,8 lt mazot yakıyor.
Manuel Viteste ; Şehiriçi ; 100 km'de 6 lt ; Şehir dışı ; 100 km'de 4,2 lt mazot yakıyor.
otherm' Alıntı:Arkadaşlar benim aracım bu aralar çok yakmaya başladı sebebi nedir bilemiyorum , 200-220 yakarken şimdi kış şartlarında 280-300 kuruş yakıyor. Kış şartları için normalmidir ? Aracım 1.6 tüplü
otherm' Alıntı:Hocam benim anlamadığım 100 km de 7 litre 8 litre gibi bi ölçüm nasıl yapıyorsunuz ?
Hocam aracım Citroen C4 SX-PK / HDI MCP (Tiptronik Vites)share_' Alıntı:Fender' Alıntı:Aracım ;
Dizel ; 1.6 Motor ; 110 Hp ; 240 NM Tork değeri ; Tiptronik vites
Otomatik viteste ; Şehiriçi ; 100 km'de 5,7 lt ; Şehir dışı ; 100 km'de 3,8 lt mazot yakıyor.
Manuel Viteste ; Şehiriçi ; 100 km'de 6 lt ; Şehir dışı ; 100 km'de 4,2 lt mazot yakıyor.
normalde manuel vitesli bir araç otomatikten daha az yakar ama tiptronik vitesli olunca otomatiği geçer. özellikle ş.dışı otomatik yakıtınız çok iyi. nerdeyse koklamış![]()
İdeal değerler. :+1:tayinci42' Alıntı:benimki çok az yakar?
100 km 6.0 lt LPG şehirler arası - YAZ
100 km 8.0 lt LPG şehir içi - YAZ
100 km 7.8 lt LPG şehirler arası - KIŞ
100 km 10.5 lt LPG şehir içi - KIŞ
97 TOYOTA Corolla 1.6 XEİ
kışın şehir içi bazen 12 lt olduğuda olur sürüşe göre değişiyor.
bunların yanında ortalama her 100 lt gaz için 5 litrede benzinde alıyorum.. araba ilk çalıştığında benzinle çalışıyor çünkü.
Aracınız ne yakıyor ?
Srebrenitsa' Alıntı:Aracınız ne yakıyor ?
Benzin :mrgreen:
hocam aracınız manuel mi eğer öyleyse normal yakıyo en azından benim otomatik boraya göre ;evrim0626' Alıntı:bizim bora da km ş.içi 270 yakıyor bizde çok yakıyor diye gititk ayar vs yaptırdık ama değişen bişi olmadı demekki normali buymuş![]()