fabrika çıkış değerleri sanırım.Fender' Alıntı:Aracım ;
Dizel ; 1.6 Motor ; 110 Hp ; 240 NM Tork değeri ; Tiptronik vites
Otomatik viteste ; Şehiriçi ; 100 km'de 5,7 lt ; Şehir dışı ; 100 km'de 3,8 lt mazot yakıyor.
Manuel Viteste ; Şehiriçi ; 100 km'de 6 lt ; Şehir dışı ; 100 km'de 4,2 lt mazot yakıyor.
hocam manuel ayrıca bu dediğim lpg benzin değil.sizinde öyleyse çok değilmi bu değeratakom' Alıntı:hocam aracınız manuel mi eğer öyleyse normal yakıyo en azından benim otomatik boraya göre ;evrim0626' Alıntı:bizim bora da km ş.içi 270 yakıyor bizde çok yakıyor diye gititk ayar vs yaptırdık ama değişen bişi olmadı demekki normali buymuş![]()
ş.içi= 350 krş
ş.dışı= 250 krş
share_' Alıntı:otherm' Alıntı:Hocam yanılma yok, her hafta ölçüyorum nerdeyse her hafta fullüyorum, ankara da yım, 2.20 den alıyorum.share_' Alıntı:kuruş hesabı yanıltır, yakıtı ne fiyatla aldığınızı bilmiyoruz. siz 2,30 dan alırsınız başka bir ilde 2,50 den alınır. yakıt miktarı 100 kmde yakılan litre cinsinden lpg-mazot v.b. miktarıdır.
beni anlamadınız hala. aracınız 100 kilometrede kaç litre lpg yakıyor? ayrıca havalar soğudukça her aracın yakıtı belli oranda artar.birde lpg depo fulleme yöntemi ile doğru ölçülmez, her pompanın farklı bir basıncı vardır, bir istasyonda deponuz 40 litre alırken başka bir istasyonda 38 litre alabilir. lpg sıkıştırılmış bir gaz olduğu için sıvı gibi her basınçta eşit dolmaz. boş tanka bir miktar (30 tl) gaz alın, bittiğinde yaptığınız km'ye göre ölçün.
Hocam sizde bi sadistlik mi var yoksa babaniz fabrrikator falan mitati' Alıntı:Terios 4X4 2006 1,3 Benzinli Şehir içi benzini yaktığı gibi beni de yakıyor 100 liraya 200 km gidiyor birde bulunduğunuz şehirleri de yazınBende unutuyordum İstanbul