- Mesajlar
- 3,639
yeni kas 308 ise düşünebilirim hocamdelikatliyam' Alıntı:Peugeot 308 e -hdı 2012 model acces auto 6r var hocam üzerine ne kadar verirsiniz 64 binde araç.
yeni kas 308 ise düşünebilirim hocamdelikatliyam' Alıntı:Peugeot 308 e -hdı 2012 model acces auto 6r var hocam üzerine ne kadar verirsiniz 64 binde araç.
lüzumsuz expertizci yzünden adam vazgeçti hocam ,boyasız yere xpertiz boyalı olabilir deyince adam huylandı. Alıcı gittikten sonra aracımı servise götürdüm cebimden para verip kaborta expertizi yaptırdım dediği yerde gram boya yok fabrika çıkışlı oldu tesbit edildi..expertizciye geldim bağırıp çağırarak üste çıkmaya çalışıyor..lanet olsun dedim çıktım ..ttalan46' Alıntı:Hocam aracınız hala ilanda. 29000 veremedinizmi?
inş temiz araç bulursun hocam cidden çok zor, peşin siz çok az veriyorsunuz emin olun 2-3 bin eksik kalsa derim ki 2-3 ay sonra ver.. üzerine koyup ben de üst model araç almayı düşünüyorum. zaten zorlamıyacam satamazsam da binecem. ortalıkta al sat yapan ölücüler haddinden fazladengem' Alıntı:ah be hocam yaben de araç alamadım.. piyasada ikinci el temiz araç bulmak çok zor. ama işte size de nakit lazımmış. ilk sayfadaki teklifim hala geçerli.. ustaya falan gitmeye gerek yok, size güveniyorum,gelirsem direkt notere gideriz.. ne dersiniz 8)