Aracım satılıktır arkadaşlar.

Kodla Büyü
ttalan46' Alıntı:
Hocam aracınız hala ilanda. 29000 veremedinizmi?
lüzumsuz expertizci yzünden adam vazgeçti hocam ,boyasız yere xpertiz boyalı olabilir deyince adam huylandı. Alıcı gittikten sonra aracımı servise götürdüm cebimden para verip kaborta expertizi yaptırdım dediği yerde gram boya yok fabrika çıkışlı oldu tesbit edildi..expertizciye geldim bağırıp çağırarak üste çıkmaya çalışıyor..lanet olsun dedim çıktım ..
o yüzden arayanlara diyorum aracımı çakma expertizcilere değil servise götüreceksen gel diyorum.ya da ustanı al gel.
şimdi mahkemeye vermeyi düşünüyorum o expertizciyi

ah be hocam ya :D ben de araç alamadım.. piyasada ikinci el temiz araç bulmak çok zor. ama işte size de nakit lazımmış. ilk sayfadaki teklifim hala geçerli.. ustaya falan gitmeye gerek yok, size güveniyorum,gelirsem direkt notere gideriz.. ne dersiniz 8)

dengem' Alıntı:
ah be hocam ya :D ben de araç alamadım.. piyasada ikinci el temiz araç bulmak çok zor. ama işte size de nakit lazımmış. ilk sayfadaki teklifim hala geçerli.. ustaya falan gitmeye gerek yok, size güveniyorum,gelirsem direkt notere gideriz.. ne dersiniz 8)
inş temiz araç bulursun hocam cidden çok zor, peşin siz çok az veriyorsunuz emin olun 2-3 bin eksik kalsa derim ki 2-3 ay sonra ver.. üzerine koyup ben de üst model araç almayı düşünüyorum. zaten zorlamıyacam satamazsam da binecem. ortalıkta al sat yapan ölücüler haddinden fazla

Dediği yer boyalı olsa ne olurmuş hocam. 12 Yaşında arabada boyayı kusur arayana satmayın zaten. Sıfır alsın

BBNET
Geri