215 70 R15 C lastik alacagiz. Hangi lastik almaliyim
Petlas 4 tane 2050 kampanyada
Onerirmisiniz
Petlas 4 tane 2050 kampanyada
Onerirmisiniz
Güzel lastik 5 yıl aynı lastiği kullandım 10 gün önce değiştirdim bu sefer Falken aldım yorumlar iyiydi bende taktıktan sonra çok memnun kaldım artık ileride ne olur bilemiyorum.205/55/16 için
2013 corolla
https://www.hepsiburada.com/goodyea...alli-desen-uretim-yili-2019-p-OTLXGOOD-528503
bu lastik için ne diyebilirsiniz
Güzel lastik 5 yıl aynı lastiği kullandım 10 gün önce değiştirdim bu sefer Falken aldım yorumlar iyiydi bende taktıktan sonra çok memnun kaldım artık ileride ne olur bilemiyorum.
Yeni lastiğim.
https://www.hepsiburada.com/falken-...tik-uretim-2019-p-HBV00000C84NM?magaza=weblas
Ben lastiği çok beğendim. Artık ileride nasıl olur bilemiyorum siz zaten kaynağından bilgi almışsınız bizde öğrenmiş olduk daha iyi oldu.Hocam Dunlop-Falken benim memlekette üretiliyor Çankırı'da, hatta kardeşim fabrikasında teknisyen olarak çalışıyor. 2 senedir ben de Falken Ziex 914 Ecorun kullanıyorum (205-55-R16 lastik ebadı Focus aracımda) aralarında fark varmı diye sordum biradere, hiçbir farkı yok aynı lastik sadece marka farkı, Dunlop daha çok dış pazar için, Falken daha çok iç pazar için üretiliyor, hatta Falkenin bazı modellerde yanak tellerini bir sıra fazla atıyoruz, malum ülkemizde çukur, kasis, bozuk yollar fazla, lastik daha uzun dayansın diye dedi.
Ben kullanıyorum çok memnunum, yol tutuş, ses, fren mesafesi tatmin edici. Bundan önce Goodyear Efficentgrip kullanıyordum çok hoşuma gitmemişti.
Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim, seçeneklerine Falken de ekleyip araştırsınlar.
Ben lastiği çok beğendim. Artık ileride nasıl olur bilemiyorum siz zaten kaynağından bilgi almışsınız bizde öğrenmiş olduk daha iyi oldu.![]()
Hocam ben de yorumlara bakarak aldım, 8-9 aydır kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorun yok.hasari hocam 1 yılı geçti falkenleri kullanalı, nasıl memnun musun hala, bir sorun çıktı mı, çabuk yıpranma var mı?
Hiç bir sorun yok çok memnunum düşünmeden alabilirsin.hasari hocam 1 yılı geçti falkenleri kullanalı, nasıl memnun musun hala, bir sorun çıktı mı, çabuk yıpranma var mı?
Falkern 4 mevsimler de güzel. :
https://www.hepsiburada.com/falken-...vsim-lastigi-uretim-yili-2021-pm-HB00000R26M9
Hiç bir sorun yok çok memnunum düşünmeden alabilirsin.![]()
lassa driveways. petlasta alınabilir yerlilerdendir.
arka sağ lastiğim yıprandı. Almışken arka latikleri değiştireyim dedim. 205/60/R17 ebatlarında satın almayı düşünüyorum. Şimdkiler 4 mevsim ama ben yaz lastiği düşünüyorum. Çünkü ses çok oluyor 4 mevsim cinsinde.. Ne önerirsiniz hocam?petlas değil de lassa driveways de olabilir, falken ile fiyatları yakın
Fiyatına göre müthiş bir lastik hem ucuz hem de kaliteli.ben de almayı düşünüyorum, bilindik markalar bi hayli pahalı, 215 55 17 ölçüsünde 4 lastik 4000-5000 arası. Falken ise tanesi 550 civarı. Teşekkürler hocam.
arka sağ lastiğim yıprandı. Almışken arka latikleri değiştireyim dedim. 205/60/R17 ebatlarında satın almayı düşünüyorum. Şimdkiler 4 mevsim ama ben yaz lastiği düşünüyorum. Çünkü ses çok oluyor 4 mevsim cinsinde.. Ne önerirsiniz hocam?
hocam lastikleri internetten mi aldınız. yoksa bayiden mi?.Hiç bir sorun yok çok memnunum düşünmeden alabilirsin.![]()