yalcintasin
Site Gezgini
arkadaşlar öğrencinin biri arabamın her iki tarafını da boydan boya çizmiş.Acaba karakola şikayet etsem çizen öğrenciye ne gibi bir yaptırımları olur. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu?
hocamın durumu bilmiyorum ama bizim arkadaşın arabasına çocuk adını yazmış kocaman harflerle :verymad: ertesi gün okulda itiraf bile ettirmişler.aerdogan_y' Alıntı:öğrencinin yaptığından kesin eminmisiniz hocam.
ispat edebilecekseniz 1 sn bile durmayın hemen polise söyleyin
ispatlayabilirseniz ailesi verilen zararı ödemek zorunda kalır. ve ailesi bu cezayı ödeyince çocuktan acısını çıkartırlar bir daha bu öğrenci böyle şeylere cesaret edemez öncelikle ailesinden çekinir ve ailesininde aklı başına gelir çocuğuna sahip çıkmayı öğrenir.
bu öğrenci akılsız biri olduğu anlaşılıyor.
kısaca baltayı taşa vurmuş 8)
hocam araba hem kaskolu hemde zaten binadaki çocuklardan görenler var eşimde kaçarken görmüş zaten.unreal09' Alıntı:hocam araban eğer kaskoluysa mutlaka git şikayet et... kasko parayı çizen kişiden alıyor..mahkemede siz sadece şahitlik yapıcaksınız...
scent2' Alıntı:Bende bi keresinde, arabamı başka bir apartmanın önüne bırakmıştım. Ama yer devletin yeri, apartmana ait değildi. 2 gün sonra gittiğimde, arabanın tekleğinin biri indirilmiş, benzin açılıp,kapağı yamultulmuş ve silecekler kullanılmaz halde kıvrılmıştı. Sırf apartmanlarının önü diye yapmışlar. 1 saat için park edene bile aynı şeyi yapıyorlarmış.
Şiyaket etmek için polisi çağırdım. Parmak izi almaya üşendiler, çok masrafınız olmaz dediler, isterseniz karakola gidip şikayet edin. Eğer şikayet ederseniz, onlarda size manevi tazminat davası açar dediler
arabayı almak zorunda değilde bilirkişi raporu doğrultusunda değer kaybını ve mahkeme masraflarını karşılıyorlar. ben Allah a havale ettim yaşından dolayıhipopotam' Alıntı:mahkemeye arabamın değer düşmüştür die dava açarsan çocuğun velisi aracı piyasa ederinden almak zorunda kalır.
işin özü budur sağlam bir avukata bakar sadece.