2007 Model
Ford Fiesta (TDI)
Ford Fiesta (TDI)
bende de aynıgzgz35' Alıntı:44 Numara bir çift ayakkabı veya bot...
sezercik'in bi filminde bi katır mı eşek mi ne vardı.onun açık artırma ile satışı yapılıyodu.şişman,haylaz, hıyar bi çocuk vardı.babasına aldırtacaktı o hayvanı.orda diyodu "vuracam kırbacı vurucam kırbacı" diye :lol:AngeL_' Alıntı:vurucam kırbacı vurucam kırbacıbu kimin repliğiydi yaaa :shock:
xmet' Alıntı:sezercik'in bi filminde bi katır mı eşek mi ne vardı.onun açık artırma ile satışı yapılıyodu.şişman,haylaz, hıyar bi çocuk vardı.babasına aldırtacaktı o hayvanı.orda diyodu "vuracam kırbacı vurucam kırbacı" diye :lol:AngeL_' Alıntı:vurucam kırbacı vurucam kırbacıbu kimin repliğiydi yaaa :shock:
isikayhan' Alıntı:Skoda Octavia 2009
![]()
![]()
Hocam hafta sonu Ordu'dan Malazgirt'e geldim. araba yüklü ve klima açıktı. km'de 200 kuruş yaktı. Erzurum şehir içinde biraz kullandım ve bazı yerlerde yollar çok virajlı ve bozuktu. Artık sen kıyasla.ozkansedef' Alıntı:atakom' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:atakom' Alıntı:Çok şükür sonunda benim de bir arabam oldu.
Volkswagen Bora 1.6 Comfortline 2000
Hayırlı olsun hocam yakıtı nasıl acaba? Benim bora benzinli km de 300 kuruş yakıyor.
Eyvallah sağol hocam. arabamda sıralı sistem lpg var ama daha hesaplama fırsatım olmadı.
Hocam km de ne kadar yaktığını hesaplarsan sevinirim. Ona göre ben de düşüneceğim gazı. Yoksa orjinali bozmak istemiyorum.
atakom' Alıntı:Hocam hafta sonu Ordu'dan Malazgirt'e geldim. araba yüklü ve klima açıktı. km'de 200 kuruş yaktı. Erzurum şehir içinde biraz kullandım ve bazı yerlerde yollar çok virajlı ve bozuktu. Artık sen kıyasla.ozkansedef' Alıntı:atakom' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:atakom' Alıntı:Çok şükür sonunda benim de bir arabam oldu.
Volkswagen Bora 1.6 Comfortline 2000
Hayırlı olsun hocam yakıtı nasıl acaba? Benim bora benzinli km de 300 kuruş yakıyor.
Eyvallah sağol hocam. arabamda sıralı sistem lpg var ama daha hesaplama fırsatım olmadı.
Hocam km de ne kadar yaktığını hesaplarsan sevinirim. Ona göre ben de düşüneceğim gazı. Yoksa orjinali bozmak istemiyorum.
memo41' Alıntı:ya birde öğretmen az kazanıyor deriz..ama maaşallah herkeslerde son model arabalar..demekki neymiş..iyi kazanıyoruz...gerisi hikaye