arabalarımızın marka ve modellerini yazalım

Kodla Büyü
AngeL_' Alıntı:
vurucam kırbacı vurucam kırbacı :P bu kimin repliğiydi yaaa :shock:
sezercik'in bi filminde bi katır mı eşek mi ne vardı.onun açık artırma ile satışı yapılıyodu.şişman,haylaz, hıyar bi çocuk vardı.babasına aldırtacaktı o hayvanı.orda diyodu "vuracam kırbacı vurucam kırbacı" diye :lol:

bak nası yer etmiş belleğimde yaaa
ondaki merkep aşkı bende vücut buldu ondan şeettim sanırsam :lol:

xmet' Alıntı:
AngeL_' Alıntı:
vurucam kırbacı vurucam kırbacı :P bu kimin repliğiydi yaaa :shock:
sezercik'in bi filminde bi katır mı eşek mi ne vardı.onun açık artırma ile satışı yapılıyodu.şişman,haylaz, hıyar bi çocuk vardı.babasına aldırtacaktı o hayvanı.orda diyodu "vuracam kırbacı vurucam kırbacı" diye :lol:

Allah müstehakınızı versin hiç güleceğim yoktu... :puhaha: :++:

isikayhan' Alıntı:
Skoda Octavia 2009

3556787399_375000b3f8_m.jpg
3557608972_1927ca46bb_m.jpg

:++: :++: hayalimdeki araba.inş bigün benim de olur

ozkansedef' Alıntı:
atakom' Alıntı:
ozkansedef' Alıntı:
atakom' Alıntı:
Çok şükür sonunda benim de bir arabam oldu.
Volkswagen Bora 1.6 Comfortline 2000

Hayırlı olsun hocam yakıtı nasıl acaba? Benim bora benzinli km de 300 kuruş yakıyor.

Eyvallah sağol hocam. arabamda sıralı sistem lpg var ama daha hesaplama fırsatım olmadı.

Hocam km de ne kadar yaktığını hesaplarsan sevinirim. Ona göre ben de düşüneceğim gazı. Yoksa orjinali bozmak istemiyorum.
Hocam hafta sonu Ordu'dan Malazgirt'e geldim. araba yüklü ve klima açıktı. km'de 200 kuruş yaktı. Erzurum şehir içinde biraz kullandım ve bazı yerlerde yollar çok virajlı ve bozuktu. Artık sen kıyasla.

atakom' Alıntı:
ozkansedef' Alıntı:
atakom' Alıntı:
ozkansedef' Alıntı:
atakom' Alıntı:
Çok şükür sonunda benim de bir arabam oldu.
Volkswagen Bora 1.6 Comfortline 2000

Hayırlı olsun hocam yakıtı nasıl acaba? Benim bora benzinli km de 300 kuruş yakıyor.

Eyvallah sağol hocam. arabamda sıralı sistem lpg var ama daha hesaplama fırsatım olmadı.

Hocam km de ne kadar yaktığını hesaplarsan sevinirim. Ona göre ben de düşüneceğim gazı. Yoksa orjinali bozmak istemiyorum.
Hocam hafta sonu Ordu'dan Malazgirt'e geldim. araba yüklü ve klima açıktı. km'de 200 kuruş yaktı. Erzurum şehir içinde biraz kullandım ve bazı yerlerde yollar çok virajlı ve bozuktu. Artık sen kıyasla.

hmmm 300 kuruşa göre gayet iyi. şehir içi varsın 210 220 yaksın. Ama herhalde yeni araba alcam onun için gazı iptal ettik.

benim 99 model sedan mazda 626 ım vardı sattım 2 hafta önce şimdi yayan kaldım kupasız kalan fenerbahçe gibi hissediyom kendimi

Citroen C4 SX-PK HDI (Dizel) MCP (Tiptronik) Aracımı yakın zamanda sattım.
Audi A4 ; Uzun zamandır almayı düşündüğüm ; kullanmak istediğim bir araçtı.Kısmet bugünlereymiş...
Audi 1.9 PD TDI
6 Vites
310 Tork
Ortalama 100 km'de Yakıt Tüketim 5,5 lt

Ekli dosyalar

• a.jpg
    a.jpg
    469.5 KB · Görüntüleme: 510
ya birde öğretmen az kazanıyor deriz..ama maaşallah herkeslerde son model arabalar..demekki neymiş..iyi kazanıyoruz...gerisi hikaye

memo41' Alıntı:
ya birde öğretmen az kazanıyor deriz..ama maaşallah herkeslerde son model arabalar..demekki neymiş..iyi kazanıyoruz...gerisi hikaye

valla abartımışsın biraz sen öyle herkeste son model arabalar falan yok;genelde B segmentin de 15-25 bin aralığında ki araçlardan var biçok arkadaşta;onu da çok görüyosan...bugün poliste de uzman çavuşta da var sayılan araçların bi çoğu hatta daha da iyileri...kaldı ki bilgisayarcıların bazıları ek iş imkanına sahip belki bi kısmı ek iş sayesinde çok daha iyi arabalara biniyor olabilir ama %90 ında standart orta sınıf araçlar var..

1986 model
renault 12tx, binek tipi
renginin de okyanus mavisi
olduğunu ayrıca belirteyim :)

BBNET
Geri