arabalarımızın marka ve modellerini yazalım

Kodla Büyü
Audi Q7 demek isterdim. :) Ama 2000 Bora Comfortline var bende de.

Ama Q7 ye birgün bineceğim kiralık araba olarak. :puhaha:

Nissan Qashqai ye ısınamadım bir türlü. Az yakıyo diye herkesin ağzında ama bence 1.5 motor o kasaya çok az. Zaten 4X2 aracın max hızının 172 olmasından belli. Bence aynı sınıftan Vw Tiguan daha güzel. Tabi tercih meselesi. Ayrıca Bmw kullanan bilişimcilerde varmış vay bea :)

2009 Toyota Auris Comfort D4D
Otomobil Klübünü renklendirelim biraz...

Ekli dosyalar

• arabam4.jpg
    arabam4.jpg
    259.8 KB · Görüntüleme: 554
  • arabam3.jpg
    arabam3.jpg
    314.9 KB · Görüntüleme: 554
feyiiz' Alıntı:
renaukt megane 2005 1.4

Hocam bende senin arabadan alacaktım forumdaki arkadaşlar vazgeçirdiler:)

Memnunmusun 1.4 den. Hb mi sedan mı araba?

İnş yazın ya Füme Megane II Sedan alacam ya da VW Siyah Jetta. hadi hayırlısı...

Çok şükür sonunda benim de bir arabam oldu.
Volkswagen Bora 1.6 Comfortline 2000

alacaksın ford olacaksın lord.... "ford focus GHİA HB 2001 (İNCİ BEYAZI)"

1998'den bu yana 60'ın üzerinde seçkin ödül, bunlardan 13 tanesi Avrupa ve Kuzey Amerika'da yılın otomobili
ve Autocar İngiltere tarafından gelmiş geçmiş en iyi aile otomobili ödülleri. Car And Driver dergisi tarafından
2000-2004 arası üst üste tam 5 kez ilk on listesinde yer aldı ki bu listede Focus'un önündeki araçlar; Audi A6,
Audi TT, BMW 3-Series, BMW 5-Series, Chrysler PT Cruiser ve Focus'un geride bıraktığı araçlar da; Honda Accord,
Honda S2000, Mazda Miata, Porsche Boxster'dı. 2005 İngiltere'nin Men And Motors kanalı tarafında İngiltere'de
gelmiş geçmiş en iyi 100 otomobil listesinde 19. sırada yeraldı. 2001 ve 2002'de Dünya'nın en çok satan otomobil
ünvanını kazandı. Auto Express tarafından bu yılın otomobili ödüllerinde en büyük şampiyon olarak gösteridi.

Ekli dosyalar

• Görüntü012.jpg
    Görüntü012.jpg
    43.4 KB · Görüntüleme: 550
BBNET
Geri