Hanım Koş Kavga Var...
:+1:refleto' Alıntı:Hanım Koş Kavga Var...
:lol: :lol:refleto' Alıntı:Hanım Koş Kavga Var...
karinca_52' Alıntı::lol: :lol:refleto' Alıntı:Hanım Koş Kavga Var...
omd' Alıntı:karinca_52' Alıntı::lol: :lol:refleto' Alıntı:Hanım Koş Kavga Var...
@refleto hocam hanım dövüş sanatları filan mı yapıyor nedir durum![]()
..faruks' Alıntı:millet boş işlerle uğraşmaya bayılıyor zaten... iyice yörüngesizleşti bu site zaten... yok çocuk ismi, yok araba modeli, yok tatil önerisi, yok kaynanamı boğazlıyacam nasıl yaparım önerisi.... bunun sonu gelmezki... ana safyayı bi açıyorum magazin programı gibi bilgisayar hariç her konu mevcut....
refleto' Alıntı:Hanım Koş Kavga Var...
her eylüle isyan' Alıntı:Sevgili moderatörlerim ve adminlerim burayı araba galerisine çevirdiler bi dur demeyecekmisiniz bu işe
sürekli televizyonlarda haberler duyuyoruz devlet memurları aç geçinemiyor hepsi yalan galiba
inanakyol' Alıntı:Hocam Otomobil Kulübü diye bir bölüm varsa bu başlıklarda normal. Hepimiz birşeyler almadan önce araştırma yapmıyormuyuz. Bunun neresi rahatsız edici anlamadım. Hazır parası olan var, babasından miras kalan var, kredi çekip ayda 300 500 ödeyen var. Açılan başlıklardaki arabalarda öyle 0 mercedes audi ferrari falan değil hocamızın biri yazmış 10000 e hangi arabayı tavsiye edersiniz diye. Demekki 10000 tl si var bütçesine göre araba arıyor ama bilemiyor ne alacağını soruyor. Bilende cevap yazıyor hala anlamış değilim bunun neresinin yanlış ve rahatsız edici olduğunu. Bir öğretmene çokmu 10000 tl lik bir araba. Veya bu başlıkları açan hocalarımız "biz açız geçinemiyormuyuz diyor". Geçinende var geçinemeyende var. Geçinemeyenlere geçinenler üzerinden saldırmak hoş değil bence.
Hocam çok ciddiye almışsınız bu işi. açılan başlık sayısı aşırı artınca o h a falan oldum yani diye bir deyim var ya işte öyle bişi oldu rahatsız edicideğil tabikide çok aşırı olmuş o manada :mrgreen:inanakyol' Alıntı:her eylüle isyan' Alıntı:Sevgili moderatörlerim ve adminlerim burayı araba galerisine çevirdiler bi dur demeyecekmisiniz bu işe
sürekli televizyonlarda haberler duyuyoruz devlet memurları aç geçinemiyor hepsi yalan galiba
Hocam Otomobil Kulübü diye bir bölüm varsa bu başlıklarda normal. Hepimiz birşeyler almadan önce araştırma yapmıyormuyuz. Bunun neresi rahatsız edici anlamadım. Hazır parası olan var, babasından miras kalan var, kredi çekip ayda 300 500 ödeyen var. Açılan başlıklardaki arabalarda öyle 0 mercedes audi ferrari falan değil hocamızın biri yazmış 10000 e hangi arabayı tavsiye edersiniz diye. Demekki 10000 tl si var bütçesine göre araba arıyor ama bilemiyor ne alacağını soruyor. Bilende cevap yazıyor hala anlamış değilim bunun neresinin yanlış ve rahatsız edici olduğunu. Bir öğretmene çokmu 10000 tl lik bir araba. Veya bu başlıkları açan hocalarımız "biz açız geçinemiyormuyuz diyor". Geçinende var geçinemeyende var. Geçinemeyenlere geçinenler üzerinden saldırmak hoş değil bence.
Allah korusunCemal TANER' Alıntı:Kapatıcaz bbneti siz de rahat edeceksiniz biz de
Kimseyi memnun edemiyorsun.