gulsait' Alıntı:Hocam hyundai 2.elde iyi gidiyor birde tam bayan arabası olduğundan düşünüyorum. yakıtta da cimri de manisa bayağı uzak ben elazığ-malatya civarı bakıyorum
hugo4545' Alıntı:2004 model fiesta comfort 1.4 16 valf öğretmenden
aracın 2. sahibiyim bayan öğretmenden aldım.
-LPG (BRC)-1500 tl ye taktırdım ruhsata işli.
-79500 km
-2 hava yastığı
-4 kış lastiği hediyeli
-müeyyer temiz araç
-km de 135 krş yakar
-parça değişeni yok, boyası yok
-2012 aralğına kadar muayenesi tam
-egzoz muayenesi tam
-ağır bakımları yapıldı 150 bine kadar sıkıntısız binersin
-yağı yeni değişti
kusur:
-arka tamponda hafif çatlak var.aldığımda öyleydi sonradan yaptırmadım orjinalliği kalsın diye.
alıcı ise 17.250 tl hocam.alıp bineceksin.
bendede polo vardı aynı hocamın dediği gibi yakıyordu ama tüp taktırmazsan olmuyo. şehiriçinde kullanacaksan alınıp tüp taktırılır ama uzun yolda ise direk arabayı değiştirecen. bende değiştirdim tüp taktırmak yerinehalukk' Alıntı:2008 Getz var bende. Bu pahalılıkta çok da yaktığı söylenemez. Şehir içi 7 lt yakıyor. Şehir dışında 6 lt ye kadar düşüyor. Kullanıma da bağlı tabi ki.
Ben de daha üst bir model ile değiştirmek istiyorum aslında temiz araba bulmak gerçekten zor, bulursam satmayı düşünebilirim![]()
eylülde ramazan kurban derken fiyatlar coşar coşturur söyleyeyim ya şimdi alın yada yıl başına kadar bekleyinamazon23' Alıntı:bu gidişle eylülü beklicem...şÖyle temiz 5 yıllık fiesta olsa..
dndd' Alıntı:eylülde ramazan kurban derken fiyatlar coşar coşturur söyleyeyim ya şimdi alın yada yıl başına kadar bekleyinamazon23' Alıntı:bu gidişle eylülü beklicem...şÖyle temiz 5 yıllık fiesta olsa..