Araba bulamıyorum :(((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilg22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilg22

Site Gezgini
Hocalarım bir ihtimal çevrenizde aradığım gibi temiz (ki çok zor biliyorum) fiesta ya da hyundai getz satan varsa yazar mıısınız.İnternettte fiyatlar uçuyor...

hocam arabam com da vardı manisa alaşehirde. getz 46000 km de hasarsız .fiyatı da iyi gibiydi. ben düşündüm almayı ama hyundai olunca teredütte kaldım vazgeçtim.

vayy hocam bu benzin pahalılığında köşe mi oldunuz para mı buldunuz birde araba alıyorsunuz helal olsun sizeeee

Hocam hyundai 2.elde iyi gidiyor birde tam bayan arabası olduğundan düşünüyorum. yakıtta da cimri de manisa bayağı uzak ben elazığ-malatya civarı bakıyorum

yaa hocam altın bulduk sormayın:)) Orta seviyeli ve az yakan aradığım için bulamıyorum ya zaten...

arkadaş size yegane tavsiyem fiyatların çok abartılı olduğu şu dönemde ikinci eli tutulmayan araçlara yönelmeniz olacaktır. fiyatlar yüzde 20 artmış en az.
tavsiye: benim de sahibi olduğum ve benzin olduğu sürece sizi hiç yolda bırakmayacak bir canavar: mazda 323F Astina 1.5 iki havayastığı-klima-4camotomatik-ABS-yüksekli ayarlı koltuk ve direksiyon.. 100 kilometrede 20 tllik gaz yakıyor yani dizel gibi maşallah :)
bu araba ile audi a3 aynı şaseye sahiptir arkadaşım. makul fiyatlara (2000 modelini 13000 e ) alabilirsiniz.

Hocam temiz araba bulmak gerçekten zor ben uzun süre bekledim aradım bulamayınca tabi açıkçası çok ihtiyacımda yoktu motor alamaya karar verdim motoru arabadan daha çok seviyorum onun da etkisi var araba konusundada şuna inanıyorum ya bildiğin birinden yada sıfır alacan.

fiesta bakıyorum 2005 benzinli 1.4 e 18 bin fiyat yazmışlar.50 binlerde temiz ama pahalı geldi...sizce?

fiyatlara pazarlık farkını koyularlar birde yaza girerken araba piyasası her zaman yükselir ki. bu yükseliş taa 11. aya kadar devam eder. hem temiz hemde düşük fiyat arıyorsan yaa sıkışan birinden bulacaksın ya da yılbaşını bekleyeceksin

2004 model fiesta comfort 1.4 16 valf öğretmenden:)

aracın 2. sahibiyim bayan öğretmenden aldım.

-LPG (BRC)-1500 tl ye taktırdım ruhsata işli.
-79500 km
-2 hava yastığı
-4 kış lastiği hediyeli
-müeyyer temiz araç
-km de 135 krş yakar
-parça değişeni yok, boyası yok
-2012 aralğına kadar muayenesi tam
-egzoz muayenesi tam
-ağır bakımları yapıldı 150 bine kadar sıkıntısız binersin
-yağı yeni değişti

kusur:

-arka tamponda hafif çatlak var.aldığımda öyleydi sonradan yaptırmadım orjinalliği kalsın diye.

alıcı ise 17.250 tl hocam.alıp bineceksin.

piyasada araba sıkıntısı var anlaşılan. bi arkadaşımda 2-3 ay fiesta ve corsa aradı bulamadı. gecen hafta bir megane II denk gelmiş onu aldı.

gulsait' Alıntı:
Hocam hyundai 2.elde iyi gidiyor birde tam bayan arabası olduğundan düşünüyorum. yakıtta da cimri de manisa bayağı uzak ben elazığ-malatya civarı bakıyorum

Hocam, öncelikle aklınızdaki benzinli Getz ise kesinlikle yakıtta ekonomik olmadığını söylemeliyim. 2009 model Getz'imi sırf bu yüzden sattım :( Şayet dizelini düşünüyorsanız, gayet ekonomik olur.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

hugo4545' Alıntı:
2004 model fiesta comfort 1.4 16 valf öğretmenden:)

aracın 2. sahibiyim bayan öğretmenden aldım.

-LPG (BRC)-1500 tl ye taktırdım ruhsata işli.
-79500 km
-2 hava yastığı
-4 kış lastiği hediyeli
-müeyyer temiz araç
-km de 135 krş yakar
-parça değişeni yok, boyası yok
-2012 aralğına kadar muayenesi tam
-egzoz muayenesi tam
-ağır bakımları yapıldı 150 bine kadar sıkıntısız binersin
-yağı yeni değişti

kusur:

-arka tamponda hafif çatlak var.aldığımda öyleydi sonradan yaptırmadım orjinalliği kalsın diye.

alıcı ise 17.250 tl hocam.alıp bineceksin.

hocamın dediği gibiyse fiyat iyi bence. düşünen arkadaşlara

2008 Getz var bende. Bu pahalılıkta çok da yaktığı söylenemez. Şehir içi 7 lt yakıyor. Şehir dışında 6 lt ye kadar düşüyor. Kullanıma da bağlı tabi ki.

Ben de daha üst bir model ile değiştirmek istiyorum aslında temiz araba bulmak gerçekten zor, bulursam satmayı düşünebilirim :)

halukk' Alıntı:
2008 Getz var bende. Bu pahalılıkta çok da yaktığı söylenemez. Şehir içi 7 lt yakıyor. Şehir dışında 6 lt ye kadar düşüyor. Kullanıma da bağlı tabi ki.

Ben de daha üst bir model ile değiştirmek istiyorum aslında temiz araba bulmak gerçekten zor, bulursam satmayı düşünebilirim :)
bendede polo vardı aynı hocamın dediği gibi yakıyordu ama tüp taktırmazsan olmuyo. şehiriçinde kullanacaksan alınıp tüp taktırılır ama uzun yolda ise direk arabayı değiştirecen. bende değiştirdim tüp taktırmak yerine

ben de dizel getz vardı, aldığım fiyatın üstüne 750 daha ekleyip sattım, dizel era aldım 2008..
bu arabalar böyle..
hem az yakar, hem iyi kaçar, hem de çok rahat satarsın..
tavsiye ederim..

Sağolun hocalarım fikirleriniz için benzinli düşünmüyorum aslında fieste veya getzi de şehir içi kullamak için arıyorum ben ama bu gidişle bu fiyatlarda biraz zor 15-16 bin arası bütçem

Sayın gulsait hocam.Benim babamda 2008 model hyundai getz 1.4 doch var.kmsi 49 bin küsürlerde.babama 2010 eylül ayında aldık(50 yaşından sonra arabaya heves edenlerdendir babam !) düz vites olduğu için kullanmayı beceremedi bir türlü.şimdi aynı aracın otomatiğine bakıyoruz.kendisi arabayı satıyor.2-3 gün içinde nete verecek linki de atarım istersen ozaman.17000 Tl yazacam filan diyordu.ama ciddi alıcı olursa ben kafasındaki rakamı biliyorum.İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.Bu arada ist.da oturuyorum ben.
İyi günler , saygılar...

amazon23' Alıntı:
bu gidişle eylülü beklicem...şÖyle temiz 5 yıllık fiesta olsa..
eylülde ramazan kurban derken fiyatlar coşar coşturur söyleyeyim ya şimdi alın yada yıl başına kadar bekleyin

Bu aralar fiyatlar gerçekten çok yüksek, bende 1 aydır 2004-2005 temiz polo arıyorum ama bir türlü bulamadım :(

Hocam bende 2008 30.000 km Renault Clio III HB var. Aliminyum alaşımlı jantlar, orjinalinden mp3 player. Deri direksiyon vites, Muayenesi yeni yapıldı. Aracın ilk sahibi benim sıfır aldım. Sadece ben kullandım. İnternete ilana verdim ama o kadar saçma kişiler aradı ki, öyle saçma pazarlıklara girdiler ki inanamazsın çek, arsa, yarısını vereyim diyen, yada ne dediği hiç anlaşılmayan, erzurumdan geliyorum şu fiyat olmaz mı? Adam ne kadar uzaktan gelirse o kadar aşağı indiririm mi düşünüyor ne.
Eğer senin için uygunsa ilanlardan kaldırdım ama şu adresten görüntüleyebilirsin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 826/detay/
Yoksa gitcem galeriye vercem otomatik bir araç alcam yazık olacak.

hocam bende 2008 getz var 39 binde 1.4 dohc 97 ps..simit tank lpg var 30 lt gazla 400 km yapıyor..satmayı dusunuyorum fakat aynı sorunu bende yaşıyorum..çeşit az fiyatlar yuksek :)

bu sıralar araba piyasası en yüksek döneminde eğer bir aciliyet yoksa bekleyin hocam en uygun fiyatlar 0 için kampanyalar kasım-ocak ayları arasıdır

eğer paranız az ve hem yeni hem de yakıt tasarruflu bişey istiyosanız bizim gibi ticari tiplere yöneliyosunuız.Bizde opel corsa 1.3 var dizel 2006, yakıtı çok az. ABS,EPS, hava yastığı birçok özelliği var.Arka camlar açık arkada koltuk da var. Öyle ticari kullananlardan da almayınca temiz bulduk hep kişisel kullanıldı. Yani arabamızı çok seviyoruz ama bebek olacak o yüzden satmayı düşünüyoruz bizde.

dndd' Alıntı:
amazon23' Alıntı:
bu gidişle eylülü beklicem...şÖyle temiz 5 yıllık fiesta olsa..
eylülde ramazan kurban derken fiyatlar coşar coşturur söyleyeyim ya şimdi alın yada yıl başına kadar bekleyin

Sayın hocam kurban bayramından sonra fiyatlar düşer merak etmeyin. 2 . el piyasası şu an çok yüksek. Şu an almamanızda fayda var. Uygun bir şey denk gelirse de alabilirsiniz tabi ki.

Önerdiğiniz araçlar aslında uygun fakat sıkıntı bana çok uzak olmaları elazığ veya malatyadan ancak hocam xyaz 2.el fiyatlar yüksek ama ilk arabam olacak bu o yüzden yazın pratik yapmam lazım okul tekrar başlamadan:))Ama getze de 17-18 verirsem içime oturur,gider opel astra alırım o fiyata;))

hocam bayanım ve daha çoluk çocuk işleri olmadığndan hb istiyorum .Fiesta ,getz ya da corsa düşünüyorum bu yüzden(gerçi corsa çok tipsiz ama tasarruflu) dizel ya da tüplü bütçem max 15-16 .Netteki arabalarda temizinde fiyatlar uçuyo maşallah halkımız galericileri aratıyor arayınca :D :D

BBNET
Geri