..easytr' Alıntı:mesela renonun lakabı naylondur, çamurluğu bile naylonresimdeki araç dacia benzettim, çin arabalarıda olabilir mi?
.atanamıyom' Alıntı:chevrolet aveo ya benziyor. bilerek tamponları esnek yapıyorlar güvenlik için ama bu daha çok karalama kampanyasına benziyor
.spider23' Alıntı:araba chevrolet ama pek gerçekçi değil foto...zannetmem ya bisiklette bi ekstra var yada şaka amaçlı bir foto olsa gerek...
hbasdereli' Alıntı:Bizim arkadaşta aveo var ona benzettim..
BaRBaRYaN' Alıntı:..easytr' Alıntı:mesela renonun lakabı naylondur, çamurluğu bile naylonresimdeki araç dacia benzettim, çin arabalarıda olabilir mi?
jant kapağındaki + işareti markasını belli ediyor sanırım
yusuf0686' Alıntı:janta bakılırsa reno
ve renoların tamponları ve çamurlukları fiber yada plastik gibi esnek bir maddeden yapılıyor resım photoshop mudur bılmem ama gerçek de olabilir
easytr' Alıntı:mesela renonun lakabı naylondur, çamurluğu bile naylonresimdeki araç dacia benzettim, çin arabalarıda olabilir mi?
ilon' Alıntı:Yuh ya ....pc ile içli dışlı insanlar....... basit bir montaj hakkında gerçekmiş gibi ciddi ciddi konuşmuşlar... :!: gerçek olma ihtimali fazlaymış
hbasdereli' Alıntı:Bizim arkadaşta aveo var ona benzettim..BaRBaRYaN' Alıntı:..easytr' Alıntı:mesela renonun lakabı naylondur, çamurluğu bile naylonresimdeki araç dacia benzettim, çin arabalarıda olabilir mi?
jant kapağındaki + işareti markasını belli ediyor sanırımyusuf0686' Alıntı:janta bakılırsa reno
ve renoların tamponları ve çamurlukları fiber yada plastik gibi esnek bir maddeden yapılıyor resım photoshop mudur bılmem ama gerçek de olabilir