Araba alacaklar önce bi baksın :)

Kodla Büyü

BaRBaRYaN

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
PhotoShop mu, bisiklet sonradan mı kondu bir bilgi yok. ama gerçek olma ihtimali gayet fazla bence
..
575223_401624413222666_1495161477_n.jpg

janta bakılırsa reno
ve renoların tamponları ve çamurlukları fiber yada plastik gibi esnek bir maddeden yapılıyor resım photoshop mudur bılmem ama gerçek de olabilir

easytr' Alıntı:
mesela renonun lakabı naylondur, çamurluğu bile naylon :) resimdeki araç dacia benzettim, çin arabalarıda olabilir mi?
..
jant kapağındaki + işareti markasını belli ediyor sanırım :)

Araba chevrolet marka.

Böyle bir kaza zor bir ihtimal ama eğer olmuşsa bisiklet çok sağlammış :+1:

Aracın tamponuna gelince hemen hemen bütün arabaların tamponu plastik aksamdan üretiliyor. Önceden tampon güvenlik amaçlı idi şimdi ise aksesuar gibi görülüyor...

chevrolet aveo ya benziyor. bilerek tamponları esnek yapıyorlar güvenlik için ama bu daha çok karalama kampanyasına benziyor

araba chevrolet ama pek gerçekçi değil foto...zannetmem ya bisiklette bi ekstra var yada şaka amaçlı bir foto olsa gerek...

atanamıyom' Alıntı:
chevrolet aveo ya benziyor. bilerek tamponları esnek yapıyorlar güvenlik için ama bu daha çok karalama kampanyasına benziyor
.
spider23' Alıntı:
araba chevrolet ama pek gerçekçi değil foto...zannetmem ya bisiklette bi ekstra var yada şaka amaçlı bir foto olsa gerek...
.
ben fotoğrafı ilginç fotoğraflar arasında görünce paylaşayım dedim. bir karalama kampanyası olduğunu düşünmüyorum olsa olsa espiri için çekilmiş olabilir. ama başta ta belirttiğim gibi doğruluğu tartışılır bir fotoğraf...

Tampon o kadar zarar görmüş yerde ise kırılmış düşen hiçbir parçanın olmaması garip sis farı vs..

Artık kaporta ve tamponlar araç güvenliği için değil yaya güvenliği için üretiliyor. Araç güvenliği için hafifletilmiş sağlam alaşımlar kullanılmakta iskeletlerde

Photoshop olabilir ama değilse de gayet normal bir durum.

Yuh ya ....pc ile içli dışlı insanlar....... basit bir montaj hakkında gerçekmiş gibi ciddi ciddi konuşmuşlar... :!: gerçek olma ihtimali fazlaymış :P

hbasdereli' Alıntı:
Bizim arkadaşta aveo var ona benzettim..
BaRBaRYaN' Alıntı:
easytr' Alıntı:
mesela renonun lakabı naylondur, çamurluğu bile naylon :) resimdeki araç dacia benzettim, çin arabalarıda olabilir mi?
..
jant kapağındaki + işareti markasını belli ediyor sanırım
yusuf0686' Alıntı:
janta bakılırsa reno
ve renoların tamponları ve çamurlukları fiber yada plastik gibi esnek bir maddeden yapılıyor resım photoshop mudur bılmem ama gerçek de olabilir
easytr' Alıntı:

bugün eski kasa toyota ile mercedes çarpışmış onu gördüm.İnanırmısınız mercedeste çizik yok toyotanın arka göçmüş:) hararetli hararetli tartışıyorlardı.

ilon' Alıntı:
Yuh ya ....pc ile içli dışlı insanlar....... basit bir montaj hakkında gerçekmiş gibi ciddi ciddi konuşmuşlar... :!: gerçek olma ihtimali fazlaymış :P

hbasdereli' Alıntı:
Bizim arkadaşta aveo var ona benzettim..
BaRBaRYaN' Alıntı:
easytr' Alıntı:
..
jant kapağındaki + işareti markasını belli ediyor sanırım
yusuf0686' Alıntı:
janta bakılırsa reno
:puhaha:

BBNET
Geri