crazyman' Alıntı:
sıralı sistem benim tüp evet bujilerde olabilir bide hocam ben benzinde bırakamıyorum otomatikman zaten benzinde çalışıyo sonra tüpe geciyo yani anahtarı yok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için
Benzinde çalışması önemli değil hocam. Arabayı en son nasıl stop ettiğiniz önemli.
Arabayı parkederken benzine alın benzinde parkedin eger sorun tüpteyse sabah sıcak soguk demeyecek çalışacaktır.
Park ederken araba benzinde ise stop ettiğinde borularda benzin kalır ve ilk ateşlemeyi benzinle yapar sorunsuz çalışır. Siz tüpte parkettiğiniz için önce boruda kalan gazı ateşleme için kullanıyor ateşleme olmuyor 2-3 denemeden sonra borudaki gaz bitiyor ve benzinle aracınız calısıyor.
Sorun bu ise bujileri değiştirerekte sorunu haledersiniz ancak arabasını son 30 sn. benzinde calısırken stop edip bu nasraftan yırtan arkadaşlarımız var.
yok benim araba tüpe gectikten sonra benzine alınmıyor diyorsanız nasıl bir tüp merak ettim dogrusu sanırım cok eski. Anahtar mutlaka olmalı.Tüpü düğme ile kapatabilmelisiniz.