Etkinlik haftası saçmalığı da kalkmalı bence . Ekstradan 2 hafta boşyere okula geliyoruz .
Etkinlik olsa da olmasa da okul olur hocam o sürede. 180 iş günü olacak ya o süreler okul her türlü olacak. Gelmeme gibi bir durum yok yaniEtkinlik haftası saçmalığı da kalkmalı bence . Ekstradan 2 hafta boşyere okula geliyoruz .
Haklısın . Ben ekstra ekleniyor sandımEtkinlik olsa da olmasa da okul olur hocam o sürede. 180 iş günü olacak ya o süreler okul her türlü olacak. Gelmeme gibi bir durum yok yani
seminerler iki hafta peşpeşe inanılmaz verimsiz ve gereksiz.
turizmciler buna karşı çıkacak. bari dönem başı sorumluluk sınavlarını bu haftalarda yapsalar.Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, nisan ve kasım aylarındaki birer haftalık ara tatillerin kaldırılarak yaz tatili süresine dahil edilmesinin gündemde olduğunu açıkça ifade etti. Bakan Tekin, bu düzenlemenin öğrencilerin toplam eğitim süresini uzatmayacağını, aksine takvimi daha verimli hale getireceğini vurguladı.
"O ara tatilleri kaldırdığımızda çocuklarımızın eğitim öğretim hayatı iki hafta uzamayacak" diyen Bakan Tekin, "Eylül ayındaki başlangıcı biraz daha geç, haziran ayındakini biraz daha erkene almış olacağız ve böylece öğrencilerimiz daha uzun tatil yapmış olacaklar" açıklamasını yaptı.
![]()
ARA TATİL KALIYOR MU - SON DAKİKA MEB AÇIKLAMASI | Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den ara tatil ve yaz tatili açıklaması! Ara tatil kalkacak mı, yaz tatili...
Okullarda ara tatil kalktı mı, ara tatil kaldırılıyor mu, soruları Bakan Tekin'in açıklaması ile yeniden gündeme geldi. Milyonlarca öğrenci, veli ve...www.hurriyet.com.tr
Akademi heryerde yok kiMillî Eğitim Akademisi eğitimleri gelmez umarım o haftalarda ...
seminerler iki hafta peşpeşe inanılmaz verimsiz ve gereksiz.
Ara tatiller online oluyordu bu şekilde olursa yüzyüze olur büyük ihtimal. 1 hafta online 1 hafta yüzyüze yapmazlar gibi geliyor bana.Eski usul eylul donem basi 2
Haziran 2 hafta olacak sekilde seminer konur
Akademi heryerde yok ki