araç lastiği

Kodla Büyü

salih225

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arabamın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorumda fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bridgestone biraz yakınım şu anda yorumlarınız bekliyorum

cevaplar için teşekkurler. michelinn düşünmüyorum türkiye yolları için fazla ve pahalı bir lastik olduğunu düşünüyorum. Lassa da tercihlerim arasında araştırıyorum bakalım.

Continental da Türkiye yolları için, bence, çok iyi bir marka. Dikkate almanızı öneririm.

ben bridgestone kullanıyorum ancak hiç memnun değilim. özellikle yaz aylarında aşırı gıcırdama yapıyor. birde bu lastiklerin kötü yanı çok çabuk sertleşiyor. lassa zaten bridgestone nun yan ürünü gibi birşey yani daha kalitesiz. bi ara petlası araştırdım. onlarda aşırı derecede kayma ve patinaj yapıyor. continentali öneririm babam almış ve memnun. michelin pahalı diyorsunuz. biraz daha uygununu isterseniz goodyear öneririm. özellikle goodyearın kış lastikleri sıralamalarda hep bir numara

türkiye şartları için en iyisini arıyorum
bridgestone hakkındaki yorumlara katılıyo musunuz arkadaşlar

papakaa' Alıntı:
ben bridgestone kullanıyorum ancak hiç memnun değilim. özellikle yaz aylarında aşırı gıcırdama yapıyor. birde bu lastiklerin kötü yanı çok çabuk sertleşiyor. lassa zaten bridgestone nun yan ürünü gibi birşey yani daha kalitesiz. bi ara petlası araştırdım. onlarda aşırı derecede kayma ve patinaj yapıyor. continentali öneririm babam almış ve memnun. michelin pahalı diyorsunuz. biraz daha uygununu isterseniz goodyear öneririm. özellikle goodyearın kış lastikleri sıralamalarda hep bir numara
???

dunloptan çok memnunum. Nokianda öneririm. Michelin önermem kim aldıysa etrafımda balon yaptırdı iyi lastik fakat ülkemizin yollarına uygun değil otoban lastiği...

buko08' Alıntı:
türkiye şartları için en iyisini arıyorum
bridgestone hakkındaki yorumlara katılıyo musunuz arkadaşlar

Hocam iki gün önce MİCHELİN DİYE gittim lastikçiye YOKOHOMA aldım .memmunum .hem biraz ucuz hemde yanakları iki kat güçlendirilmiş .lastikçiye gidin açıklar bence.bende michelin taktırmayı düşünmüştüm ama yokhoma çok iyi ..Ayrıca michelin kullandımm önceden.
internete girin michelin mi yokohomamı diye yazın yorumları inceleyin benceee

buko08' Alıntı:
herkes bişey diyor iyice kafam karıştı valla

Hocam lastikçiye git aklına geleni sor bence .almak zorunda değilsin benim araba 2009 toyota lastikleri iki gün önce aldım paraya acımam lastiğe veririm aslında ama lastikçinin anlattıkları mantığıma uydu .ve yokohoma aldım .michelinde alabilirdim ama onu seçtim bence sen lastikçiden öğren özelliklerini

delete_end' Alıntı:
buko08' Alıntı:
herkes bişey diyor iyice kafam karıştı valla

Hocam lastikçiye git aklına geleni sor bence .almak zorunda değilsin benim araba 2009 toyota lastikleri iki gün önce aldım paraya acımam lastiğe veririm aslında ama lastikçinin anlattıkları mantığıma uydu .ve yokohoma aldım .michelinde alabilirdim ama onu seçtim bence sen lastikçiden öğren özelliklerini
eyvallah hocam

Ben de bu aralar lastik alacağım. Bir arkadaş KORMORAN diye bir marka tavsiye etti. Michellin çatısı altında üretiliyormuş. 165-75 100tl istediler. Biraz araştırdım yorumlar fena değil.

hocam türkiye yollarındaki dayanıklılığı ve avrupa test sonuçlarına göre bridgestone er 300 turanza diyorum. avrupa test sonuçlarındaki geçerliliği ve özellikle michelene göre ıslak zemindeki yol tutuş mükemmelliğiyle can güvenliği konusunda da başarılı bir lastiktir.Kulllanıyorum şu an son derece tavsiye ederim...

geçenlerde MICHELIN Pilot Exalto aldım gayet memnunum.Eskiden Bridgestone er300 kullandım 6 sene dayandı.

dunlop kullanıyorum, memnunum.
Türkiye yolları için bridgestone'nun en uygun olduğunu duyuyorum.

BBNET
Geri