???papakaa' Alıntı:ben bridgestone kullanıyorum ancak hiç memnun değilim. özellikle yaz aylarında aşırı gıcırdama yapıyor. birde bu lastiklerin kötü yanı çok çabuk sertleşiyor. lassa zaten bridgestone nun yan ürünü gibi birşey yani daha kalitesiz. bi ara petlası araştırdım. onlarda aşırı derecede kayma ve patinaj yapıyor. continentali öneririm babam almış ve memnun. michelin pahalı diyorsunuz. biraz daha uygununu isterseniz goodyear öneririm. özellikle goodyearın kış lastikleri sıralamalarda hep bir numara
buko08' Alıntı:türkiye şartları için en iyisini arıyorum
bridgestone hakkındaki yorumlara katılıyo musunuz arkadaşlar
ucuz olması beni korkutuyor hocam açıkcasıokse2818' Alıntı:şahsi fikrim bende ağustosta petlas düşünüyorum.
buko08' Alıntı:herkes bişey diyor iyice kafam karıştı valla
eyvallah hocamdelete_end' Alıntı:buko08' Alıntı:herkes bişey diyor iyice kafam karıştı valla
Hocam lastikçiye git aklına geleni sor bence .almak zorunda değilsin benim araba 2009 toyota lastikleri iki gün önce aldım paraya acımam lastiğe veririm aslında ama lastikçinin anlattıkları mantığıma uydu .ve yokohoma aldım .michelinde alabilirdim ama onu seçtim bence sen lastikçiden öğren özelliklerini