Apoya Mandela Rolü, Komutanlara Müebbet!

Kodla Büyü

s_kajmeran

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Vatana millete hayırlı olsun...

İlerde bir o.çğunu kurtarmak için oluşturulan takas listesi hazır...

Halk mı? Gören olmadı!

gidişat iyi değil fazla yakıyor bize çok elektrik faturası geliyor biz gereksiz yanan ampulü söndüreceğiz

eskiden 1 şehit için sokağa düşen halk...maç için 5dknin içinde 200tlyi bulabiliyor vay be milli ruha bak...

başkanlık sistemi gelirse olacakları düşünemiyorum...eyalet sistemi ve kurdistan eyaleti kurulacak... apo da eyalet valisi olur.
barış adı altında halkımız uyutulacak...
terörist boşu boşuna silah bırakmaz bişeylerin sözü verilmiş belli...

ben artık yorum yapmıyorum...kafam rahat oluyor böylelikle

Durmak yok yola devam... ne diyelim.
Bugün Başbakanın konuşmasını dinlerken şu sözü çok saçma buldum kendisi daha önce tüm milliyetçilikleri ayağının altına alırken bugünde Çanakkale ruhundan milliyetçilikten milliyetçi olmaktan bahsediyordu.
Ayrıca tek millet vurgusunu yapmayıda unutmadı. Siyasiler herhalde daha önce ne söylediklerini dinlemiyorlar...
Hayırlısını dilemekten başka ne gelirki elden.

İnsanın kanına dokunuyor -Allah şehit yakınlarına gazilere sabır versin-
Türkiye Büyük Düşün Slogan bu... (sen oyunla beraber beynini katla koy zarfa at sandığa.. herşeyi biz düşünürüz)
Artık ülkemizi oç apo düşünmeye başladı bizim için)
nasıl tepkisizleştirildik -- nasıl alıştırıldık-- nasıl da masalları severmişiz--- nasılda sürü psikolojimiz var mış --baştaki nereye hepimiz oraya--
işin kötüsü baştaki uçuruma gidiyor herkesde peşinden dönüşü de olmayacak bir yola --unuttuğumuz bir şey var sürünün başındaki kimin sürüsünü takip ediyor!

Bir arkadaşın lamlı resimlerde paylaştığı fotoğraf ülkemiz insanını çok güzel özetliyor

Ekli dosyalar

• a.jpg
    a.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 740
talp' Alıntı:
Durmak yok yola devam... ne diyelim.
Bugün Başbakanın konuşmasını dinlerken şu sözü çok saçma buldum kendisi daha önce tüm milliyetçilikleri ayağının altına alırken bugünde Çanakkale ruhundan milliyetçilikten milliyetçi olmaktan bahsediyordu.
Ayrıca tek millet vurgusunu yapmayıda unutmadı. Siyasiler herhalde daha önce ne söylediklerini dinlemiyorlar...
Hayırlısını dilemekten başka ne gelirki elden.
bugün bende bu konuşmayı dinlerken tek millet dedi beynimden vurulmuşa döndüm... bari sözünün adamı ol demi...
1 haftada mı değişti çok millet oldu sana tek millet türklük üst kimlik herkesi kapsayan birleştiren en önemli birliktelik en önemli güç derken bunu diyenlere faşist dedi
milliyetçiliği ayağının altına aldı türküm demeye insanları korkar utanı hale getirdi...
yer çanakkale gün 18 mart olunca verirsin nabza göre şerbeti olur geçer yurdum insanı dün ne yediğini hatırlamıyor nasılsa...

Burada yıllardır eğitim politikaları üzerine tartışırken bugün olacakları söyledik durduk ama tayyip erdoğan fanatiği arkadaşlar bir türlü göremediler görmek istemediler.Şimdi başkanlık sistemi ve kürdistan özerk bölgesini torba yasayla karşımıza koyup adına da başörtüsüne serbestlik deyip geçirecekler.Buna bari inanmasın bu arkadaşlarımız artık Allah rızası için bu işin vebali çok büyük.Her halk hakedildiği şekilde yönetilirmiş ama artık yeter diyelim...

bazı şeyleri görmek lazım fanatik davranmak gerçeği görmemize engel olur...

only61' Alıntı:
başkanlık sistemi gelirse olacakları düşünemiyorum...eyalet sistemi ve kurdistan eyaleti kurulacak... apo da eyalet valisi olur.
barış adı altında halkımız uyutulacak...
terörist boşu boşuna silah bırakmaz bişeylerin sözü verilmiş belli...
+1 :+1:

resimdeki 2 haber herşeyi açıklıyor...

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    117.2 KB · Görüntüleme: 360
Şimdi sabırsızlıkla 21 mart günü yapılacak açıklamayı bekleyenler vardır piyasada, eh bir de canlı yayınlayında b.oku iyice çıksın bu işin. Yazıklar olsun "bize".

katil terörist, 30000 kişinin kanına girmiş, kadın teröristleri özgürleştiren köpek korkarım ki başkan yardımcısı olacak başımıza.

Çanakkalede insanlar neden savaştı ya bir sürü analar ağladı...Keşke analar ağlamasaydı.İstanbulun fethinde malazgirtte viyanada orda burada hep analar ağladı keşke ağlamasaydı.

millet uyuyor, uyutuluyor. benim öğretmenlerim bu başlıkla pek ilgilenmemişler. çünkü başörtüsü gibi bir problemleri var, özgürlükleri için savaşırken ülkelerinin elden gittiğinin farkında bile değiller. önlerine yem atıldığını çabuk farkederler umarım

gmaslan' Alıntı:
millet uyuyor, uyutuluyor. benim öğretmenlerim bu başlıkla pek ilgilenmemişler. çünkü başörtüsü gibi bir problemleri var, özgürlükleri için savaşırken ülkelerinin elden gittiğinin farkında bile değiller. önlerine yem atıldığını çabuk farkederler umarım
:alkis:

duyu80' Alıntı:
Çanakkalede insanlar neden savaştı ya bir sürü analar ağladı...Keşke analar ağlamasaydı.İstanbulun fethinde malazgirtte viyanada orda burada hep analar ağladı keşke ağlamasaydı.
:alkis:

Niye savaşıp durmuş ki atalarımız, hep "ver kurtul" anlayışında olsalarmış mutlu, huzurlu yaşıyor olurduk, ne savaş olurdu, ne de acı.

çok acı durumdayız sonumuz hiç iyi gözükmüyor nasıl geçmişte Adnan Menderes zamanında Marshall Planı ile Amerikaya bağımlı olduk bu zamanki durumumuzda farklı değil İran kadar resti çekemiyoruz çünkü silahlanma olarak çok geriyiz. Amerikanın istediği yavaş yavaş oluyor silahlı kuvvetleri çöküyor çöktü hatta ve dışarıya aşırı bağımlı bir ülke olduk yazıklar olsun bize

haber izlemiyorum kafam rahat, aksi takdirde çıldırıyorum izleyip bişey yapamamaktan :-1:

Onlar meydana indiğinde ileri demokrasi,bizlerin yaptığı minik bir yürüyüş bile tehlikeli gerginlik.. Çok uzun zamandır medyada başlıklar hep böyle.. Daha 2 gün önceki nevroz kutlmasında sözde bayrakları posterleri herşeye izin vardı. Yıllarca teröre direnen komutanara ise müebbet.. Ağlanacak haldeyiz haberimiz yok. Bizde meydanalara inip tepkimizi göstermeliyiz, sandığı beklemeden.
Eskiden sayın öcalan demek suçtu yakında ise Öcalandan bahsederken sayın demezsen suç olacak.. Sizler uzaktasınız belki biz burada her olan biteni görüyoruz gerçekten dayanmak çok zor.. İnsanın içi acıyor. Çanakkalede okuyup o milliyetçilik vatan aşkı ruhu 4 yıl boyunca yaşıyorsun memlektin sandığın topraklara geldiğinde ise asıl gerçek bir tokatgibi çarpıyor yüzünüze.. :tr:

Başbakan, başkan olduktan sonra yerine düşündüğü isim ne Gül ne Numan ne de Sülo'dur.Hepsi avcunu yalayacak,çünkü Tayyip için tek ve ebedi dost Apo'dur.

amaca ulaşmak için şeytanla bile ortaklık kurulur. şimdi bunlar moda dostlar.

BBNET
Geri