Vatana millete hayırlı olsun...
İlerde bir o.çğunu kurtarmak için oluşturulan takas listesi hazır...
Halk mı? Gören olmadı!
İlerde bir o.çğunu kurtarmak için oluşturulan takas listesi hazır...
Halk mı? Gören olmadı!
bugün bende bu konuşmayı dinlerken tek millet dedi beynimden vurulmuşa döndüm... bari sözünün adamı ol demi...talp' Alıntı:Durmak yok yola devam... ne diyelim.
Bugün Başbakanın konuşmasını dinlerken şu sözü çok saçma buldum kendisi daha önce tüm milliyetçilikleri ayağının altına alırken bugünde Çanakkale ruhundan milliyetçilikten milliyetçi olmaktan bahsediyordu.
Ayrıca tek millet vurgusunu yapmayıda unutmadı. Siyasiler herhalde daha önce ne söylediklerini dinlemiyorlar...
Hayırlısını dilemekten başka ne gelirki elden.
:+1:bilo' Alıntı:ben artık yorum yapmıyorum...kafam rahat oluyor böylelikle
:+1:srknkkc' Alıntı:herkes hakettiği gibi yönetilirmiş onun için bu millete müstehak..deveye diken
:alkis:srknkkc' Alıntı:herkes hakettiği gibi yönetilirmiş onun için bu millete müstehak..deveye diken
+1 :+1:only61' Alıntı:başkanlık sistemi gelirse olacakları düşünemiyorum...eyalet sistemi ve kurdistan eyaleti kurulacak... apo da eyalet valisi olur.
barış adı altında halkımız uyutulacak...
terörist boşu boşuna silah bırakmaz bişeylerin sözü verilmiş belli...
:alkis:gmaslan' Alıntı:millet uyuyor, uyutuluyor. benim öğretmenlerim bu başlıkla pek ilgilenmemişler. çünkü başörtüsü gibi bir problemleri var, özgürlükleri için savaşırken ülkelerinin elden gittiğinin farkında bile değiller. önlerine yem atıldığını çabuk farkederler umarım
:alkis:duyu80' Alıntı:Çanakkalede insanlar neden savaştı ya bir sürü analar ağladı...Keşke analar ağlamasaydı.İstanbulun fethinde malazgirtte viyanada orda burada hep analar ağladı keşke ağlamasaydı.