Hocam demonte mi geliyor montajlı mı ? Bazı sitelerde sanki montajlı gibi ifadeler vardı.Biz okulumuza 3 adet belediye desteği ile aldırdık. Ayrıca Doka projesi kapsamında 1 tane de il milli eğitim müdürlüğü tarafından gönderilecek. Gelen yazıcıların kurulum ve test baskılarını yaptık. Kesinlikle parasını hak ediyor. Bir çok farklı marka ve model inceledim yakın zamanda. Kalibrasyon kolay, kapalı küp sistemi, dokunmatik ekran, kullanım kolaylığı artısı. Ayrıca filament bitti sensörü ve elektrik kesintisi olduğunda baskiya devam özelliği de varmış fakat denemedik
Hocam sadece filament tutucu ve filament sensörunu taktık, içindeki mil, motor ve kizakların cırt kablo bağlarını kestik. Geri herşeyi monteliydiHocam demonte mi geliyor montajlı mı ? Bazı sitelerde sanki montajlı gibi ifadeler vardı.
Bu aralar two trees bluer ile ilgili çok olumlu yorumlar ve videolara denk geldim. Anycubic i3 mega olabilir, biraz daha uygun derseniz tewo yada two trees düşünülebilirEvde deneme icin hangi 3d yaziciyi onerirsiniz.
Bir sıkıntı yaşadınız mı hocam? Sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Bir de ölçüleri daha büyük 7-8 bin liraya kadar önerebileceğiniz bir model var mı ?Hocam bizde okulumuza aldık. Şu ana kadar memnuniyetsizliğimiz yok. Biz 4300 liraya almıştık. Aldığımız dönemde Ender 3 Pro ile bunun arasında kalmıştık. Ender 3 pro daha uygun fiyatlı ama ikisini de kullanmış bir arkadaşımdan bütçe yönünden probleminiz yoksa Anycubic 4 max pro yu tavsiye ederim dedi
Ne gibi bir problem yaşandı acaba? Çözüm bulunamadı mı?Pro'sunu bilmiyorum ama Anycubic 4Max hiç bir işe yaramaz. İlçemizde sağlık personeli için koruyucu siperlik yapılıyor Anycubic 4Max 3 tane yazıcı 1 tane bile maske çıkaramadı üçüde boşta yatıyor. Anycubic 4Max kesinlikle tavsiye etmiyorum. Alacaksanız two trees bluer 3d yazıcıyı inceleyin tam bir fiyat/performans makinesi 200 dolardan başlıyor fiyatları. Kurulum çok kolay.
Hocam şuan 3b yazıcı gayri faal. Okullar açılınca garantiye göndereceğiz muhtemelen. Baskıyı tamamlamıyor. Yarıda kalıyor. Buna ek olarak Elektrik gidince kaldığı yerden devam etme özelliği yok.Ne gibi bir problem yaşandı acaba? Çözüm bulunamadı mı?
Sizdeki pro bizdeki 4max modeli fiyatına göre ölü bi cihaz benceBizim okulumuzda 4 tane oldu. 2si belediye 2si bakanlıktan. Tabla ayarı güzel yapınca çok kaliteli baskı veriyor.Ekli dosyayı görüntüle 65784 Ekli dosyayı görüntüle 65785
kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Kullanımında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece sd kart yuvasında sıkıntı oldu. kartı yuvaya bir türlü oturtamadım. Biraz zorladım sanırım sd kart yuvanın içine düştüBir sıkıntı yaşadınız mı hocam? Sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Bir de ölçüleri daha büyük 7-8 bin liraya kadar önerebileceğiniz bir model var mı ?