only61' Alıntı:ben geliyorum![]()
susudes' Alıntı:only61' Alıntı:ben geliyorum![]()
hocam siz nereden katılacaksınız? 61 Trabzon mu yoksa![]()
Rüzgara Karşı'' Alıntı:bu seminere sadece bt rehber öğretmenleri mi katılıyor, bt rehber öğretmeni olmayan bir bilgisayar öğretmenin resen alınma ihtimali var mı?
sağol hocam, kurtulduk o zamancaylakcekirge' Alıntı:Hocam bildiğim kadari ile; il koordinatorleri basta olmak uzere, egitici formator arkadaslar ve bazi illerde fatih egitmeni arkadaslar gidiyor
Bende geliyorumhemenyardim' Alıntı:Seminere katılacaklar gelen listeya göre tüm illerden toplam 413 kişi.
bilgekaan' Alıntı:Bende geliyorumhemenyardim' Alıntı:Seminere katılacaklar gelen listeya göre tüm illerden toplam 413 kişi.
bu 413 kişi listesi nerede onu bulamadım
ne yaparsın ders yok bişey yok öle boş boş duruyorum.en iyisi gezmek.gel senide götüreyim antalyayakarinca_52' Alıntı:bilgekaan' Alıntı:Bende geliyorumhemenyardim' Alıntı:Seminere katılacaklar gelen listeya göre tüm illerden toplam 413 kişi.
hikmet işin gücün gezmek![]()
İl koordinatörünüze sorun hocam size o yardımcı olacaktır.bilgekaan' Alıntı:Bende geliyorumhemenyardim' Alıntı:Seminere katılacaklar gelen listeya göre tüm illerden toplam 413 kişi.
brvysl' Alıntı:bende geliyorum mail gelmiş 16 aralıkta giriş yapmalıymışız. manavgat otogarından servisle alacaklarmış.
Valla benide resen almışlar. ildeki eğitici arkadaş beni aradı katılırmısın dedi. bende yalovadaysa giderim dedim. oda yalovada dedi. ok dedik çıktı antalya. valla 1_2 gün rapor alı gitmicem heralde.susudes' Alıntı:Arkadaşlar 17 Aralık'ta Antalya'da yapılacak olan bu seminere katılacak olan var mı? Resen alınmışım.
suckan10' Alıntı:Valla benide resen almışlar. ildeki eğitici arkadaş beni aradı katılırmısın dedi. bende yalovadaysa giderim dedim. oda yalovada dedi. ok dedik çıktı antalya. valla 1_2 gün rapor alı gitmicem heralde.susudes' Alıntı:Arkadaşlar 17 Aralık'ta Antalya'da yapılacak olan bu seminere katılacak olan var mı? Resen alınmışım.
susudes' Alıntı:suckan10' Alıntı:Valla benide resen almışlar. ildeki eğitici arkadaş beni aradı katılırmısın dedi. bende yalovadaysa giderim dedim. oda yalovada dedi. ok dedik çıktı antalya. valla 1_2 gün rapor alı gitmicem heralde.susudes' Alıntı:Arkadaşlar 17 Aralık'ta Antalya'da yapılacak olan bu seminere katılacak olan var mı? Resen alınmışım.
hocam aynen bende Yalova'da eğitim varsa giderim dedim. Erzurum'da var dediler iyi bari dedim yakın diye, pat diye Antalya çıktı... Gideceğim büyük ihtimal.
suckan10' Alıntı:susudes' Alıntı:suckan10' Alıntı:hocam sen yalovada varsa giderim dedin ama erzurum var dediler, sende yakın diye oki dedin. erzuruma yakın dedin, yalovayı istersin ama antalya uzak? :? kuzum sen nerdesin?