111 puan konyaalti ilk tercihim olcak
Hocam kac puaniniz varrpaladin13' Alıntı:Antalya milli eğitim yazıklar olsun sana .... özellikle baktım istege bağlı il içinde bir suru okul açmışlar ve o okullar dolmamış normu boş ama adamlar ınatla 3 donemdır eş durumuna açmıyorlar bu işlerin başındaki adamın bir garazi var eş durumuna ama kime nereye şikayet edicez bunları .... sinirimden kuduruyorum..... kaldık kepezdeki okullaraonlarda en bela yerlerde.....
Siz il icimi hocampaladin13' Alıntı:124 puanım var. Siz il dışından mı il içinden mi başvuruyorsunuz ? Çağlayan , nebi güney , varsak şelale gözüme takılanlar ilk sıralar için
boteningulu_44' Alıntı:arkadaşlar
Ünsal,demirgül ve kazım Şenöz hakkında fikri olan varmıı
Faruk tugayoglu ve emekevler nasil aslanlar var bide ama orasi bana cok uzak imamhatip bende istemiyorum caglayan lisesivar bide biraz problemli ama yazmakta kararsizimpaladin13' Alıntı:hocam demirgül aman derim... tüm okullardaki problemli tipler nakille oraya yollanıyor. Ünsan hakkında bir bilgim yok. Kazım şanöz muratpaşa yazsada gazi bulv. dibinde yani aslında kepez sayılır..... nebi güney imam hatip sıfır bina ve para bu okullara akıyor ulaşımı kolay yerde... şahsen ben yazmıcam okul türü sebebiyle ama isteyen tercih edebilir...bunların dışında varsa merak ettiğiniz bildiğim kadarı ile cevaplayım..... not: varsak şelela ve varsak uzakta olsa ulaşımı kolay tek otobüs ben yazıcam ( meydan aktarma merkezinden direk otobüs var ) bu arada memurlar.net tercih robotunda 2 kişi var biri 160 diğeri 12 puandı sanırım ve merkez istiyorlar![]()