yildiray75' Alıntı:casper markasının geçmişini biliyorum. arkadaşım kendi akrabası casper satıyodu gitti ondan aldı sonra çok pişman olmuştu hem pahalıydı hemde ufak bir sıkıntı çıkmıştı teknik molarak gitti bilgisayar bi daha 2 ay sonra geldigokhan_keskin55' Alıntı:adnan54' Alıntı:5 yıldır Casper kullanıyordum. Lenovaya geçtim. Bence Casper Lonovadan kasa ve sağlamlık açısından çok daha iyi. Toshiba, asus da kullandım. Fazla para vermeye gerek yok. Bence parasını en çok hak eden casper.l
Bir gün anakartın bozulduğunda anlarsın...çevremde casper kullanan 5 kişinin anakartı bozuldu ve paraları çöp oldu... Casper dan uzak durmak lazım
ben toshiba kullanıyorum memnunum ama Asus daha iyi ...... arkadaşım en son akrabasının masasının üstüne koydu bilgisayarı çıktı gitti.
Bu tarz örnekler tüm markalar için verilebilir. Bana göre aynı özellikte toshiba veya monstere 2.500 verip 7,8 sene kullanmaktansa 1500 TL verip casper alırım. 4,5 sene sonra aradaki fark ile değiştirir sıfır bir casper daha alırım.
Tercih meselesi.