ANKARA formatörleri ne durumda? Görevlendirmeler varmı?

Kodla Büyü
geldi diye biliyorum ben hocam temmuz ayı başında olması gerek ama yazıyı net hatırlamıyorum fatih projesi ile ilgili bir yazıydı formatör görevlendirmeleri ağustos ayının sonuna doğru bir tarihte yapılacaktır diyordu ama tarihi hatırlamıyorum net olarak

Ankara formatörlük resmi yazı

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    103.3 KB · Görüntüleme: 2,539
arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum bizim okul ilkokul ortaokul olarak ayrıldı. benim kadro ortaokulda lab ise ilkokulda kaldı ben başvuruyu ilklokul için mi yapacağım?yoksa ortaokulda lab olmadığı için onaylanmaz biliyorum

aak' Alıntı:
arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum bizim okul ilkokul ortaokul olarak ayrıldı. benim kadro ortaokulda lab ise ilkokulda kaldı ben başvuruyu ilklokul için mi yapacağım?yoksa ortaokulda lab olmadığı için onaylanmaz biliyorum

E, ilkokulda labı ne yapacaklar? Ders mi var? Bakalım bu işin içinden nasıl çıkacaklar? Yine stres, hep stres.

obsearchver' Alıntı:
aak' Alıntı:

E, ilkokulda labı ne yapacaklar? Ders mi var? Bakalım bu işin içinden nasıl çıkacaklar? Yine stres, hep stres.

valla hocam bende çıkamadım işin içinden. müdür benim ilkokulda olmamı istediği için ilkokula aldırmış kadroyu ama o zaman da norm fazlası olduğum için geri ortaokula aldırdık. şimdi lab yok işte

Sayfaya tıklayıp başvuru yapmaya çalıştığımda uyarı ekranı geliyor arkadaşlar sistemde okullar ve öğretmenler tespit ediliyor diye işlemler tamamlandığında başvurular alınacakmış

ya arkadaşlar geçen yıl geldim ankaraya ve formatörlük yapmadım burda. özür gurubu isteyeceğim ve okullarda ders yok,müdürler formatör olman lazım diyor. Formatörlük ise yapmak istemiyorum ama durum ona kayıyor gibi maalesef. Diyeceğim o ki ankara da formatörlük nasıl,yenimahalle merkez veya batıkent te olan arkadaşlar var mı acaba?

ankara mem in sayfasında direk çıkmıyor zaten ankara.meb.gov.tr/bilisim/basvuru adresinden başvurular yapılacak diyor. geçen senelerdede bu sayfadan başvuru yapmıştık. ilçe ebitefo mesaj atmış teknik bir problem var diye. gün içinde veya önümüzdeki günlerde sorun düzeltilip başvular alınacakmış. diye yazmış ebitefomuz. inşallah olur bekliyoruz bakalım.

ama yinede tam bir keşmekeş var. Bugün başvuruyu alıp yarın yapmıyoruz arkadaş, görevlendirme yok demeleride olabilir yani. Ömer DİNÇER oldukça yeni süprizlere hep açık olmak lazım.

aak' Alıntı:
başvurularda sadece liseler görünüyor neden ki acaba
???
acaba diğer formatörleri kadrosunun olduğu okulda otomatikman mı görvlendirecekler, yoksa sadece bu okullara mı görevlendirme olacak?
Yani formatörlük kalkıyor mu?

Başvuru sayfasında

3.Kadrosunun bulunduğu kurumdan başka bir kuruma görevlendirme isteyenler sadece Fatih projesi kapsamında kurulumları
tamamlanan/tamamlanmak üzere olan ortaöğretim kurumlarını tercih edebilmektedirler.

diye bir ibare var.

Sanırım kendi okulu dışında görevlendirme isteyecek olanlar sadece orta öğretim kurumlarını seçebilecekler.

Yani Ankara resmen başvuruları almaya başladı mı? Öyleyse tüm iller başvuru alabilir.

başvuru yapılabiliyor. kendi okulun dışında biryere başvurmak istersen fatih projesinin uygulanacağı liseleri tercih edebiliyorsun sadece.

ya ben anlamadım ankaradaki arkadaşlar yani şimdi ben ortaokulda geçen sene de formatördüm, bu sene başvuru yapmama gerek yok mu ? formatörlüğüm devam edecek mi ? bi yanlışlık olmasın

geçen yıllarda ilköğretim okullarında formatörlük yapan arkadaşlar sadece listedeki liseleri tercih edebiliyor anlayabildiğim kadarıyla . bu durumda ilk ve ortaokul da formatörlük kalkıyor diyebiliriz

BBNET
Geri