tubilubba' Alıntı:arkadaşlar tayinimin çıktığı okulda başka bir branş formatörmüş yıllardır kimse bnim olmamdan yana değil sizce ne yapayım
sesumut' Alıntı:Hocam sence bu belgenin şifreli verilmesinin amacı ne? Birçok kişinin TC kimlik numarası var o belgede. Yaptığın pek mantıklı bir davranış değil
sdh' Alıntı:arkadaşlar ben de başvuru yapmıştım ama listede adım yok. İnternetten başvurmuştum ama başka bişey yapmak gerekiyor muydu?
sdh' Alıntı:arkadaşlar ben de başvuru yapmıştım ama listede adım yok. İnternetten başvurmuştum ama başka bişey yapmak gerekiyor muydu?
kötü olmuş hocam ya. bi sorun il formatörlüğüneHocam il mem eğitici formatörlerine bi telefon edin yarın, sizi yönlendirirler.sdh' Alıntı:o çıktıyı da almiştım aslında ama sistemde öyle bişey yoktu ve okuldan da demediler... Ne olacak şimdi? bu saatten sonra bişey yapılabilir mi acaba?
cetinersin' Alıntı:Hocam il mem eğitici formatörlerine bi telefon edin yarın, sizi yönlendirirler.sdh' Alıntı:o çıktıyı da almiştım aslında ama sistemde öyle bişey yoktu ve okuldan da demediler... Ne olacak şimdi? bu saatten sonra bişey yapılabilir mi acaba?
sdh' Alıntı:eğitici ile görüştüm,yarın ek başvuru alacaklarmış,başvuracak arkadaşların dikkatine
ciddenmi hocam çok sevindim ben aradım ama çıkmadılar ne dediler tam hocam