Arkadaşlar sıfıra yakın ingilizcemle üds kursuna gitcem yaz tatilinde ankarada tavsiye edeceğiniz dil kursu varmı acaba?
perfect english büro elemanı sanırım sayın bayanayca.demirci' Alıntı:arkadaşlar merhaba. geçen güz döneminde kpds sınavına girecektim. perfect englishe gittim, internetten buldum bu kursu. seviyeme baktılar ve yeterli olmadığını söyleyip genel ing. desteği vermeleri gerektiğini söylediler. açıkçası işime gelmedi. başka bir kurs seviyeme bakma bile gereği duymadan kpds gruplarına aldı beni. ne derslerde bir şey anladım ne de sınavda doğru düzgün puan alabildim. neden beni kpds grubuna almadıklarını anladım ama iş işten geçti. zamanım da param da heba oldu. evet ücrette önemli ama en önemli tavsiyem bunu ticarete dökmemiş yerlerle muhattap olun. çok araştırdım ben bu kursları. Perfect English en samimi yer diye düşünüyorum. ön büro elemanları inanılmaz ilgili, tek tek her şeyi anlatıp yardımcı olmaya çalışıyorlar. mutlaka öneririm.
bencede ön büro elemanı sanırım ilk mesajında :=)her_dem' Alıntı:perfect english büro elemanı sanırım sayın bayanayca.demirci' Alıntı:arkadaşlar merhaba. geçen güz döneminde kpds sınavına girecektim. perfect englishe gittim, internetten buldum bu kursu. seviyeme baktılar ve yeterli olmadığını söyleyip genel ing. desteği vermeleri gerektiğini söylediler. açıkçası işime gelmedi. başka bir kurs seviyeme bakma bile gereği duymadan kpds gruplarına aldı beni. ne derslerde bir şey anladım ne de sınavda doğru düzgün puan alabildim. neden beni kpds grubuna almadıklarını anladım ama iş işten geçti. zamanım da param da heba oldu. evet ücrette önemli ama en önemli tavsiyem bunu ticarete dökmemiş yerlerle muhattap olun. çok araştırdım ben bu kursları. Perfect English en samimi yer diye düşünüyorum. ön büro elemanları inanılmaz ilgili, tek tek her şeyi anlatıp yardımcı olmaya çalışıyorlar. mutlaka öneririm.
her_dem' Alıntı:ankarada bir yer duymuştum. üds'yi kazandırmak için başarılı bir yerdi. hanımın arkadaşı doktora için gitmişti o kursa. düşük seviye ingilizceyle gitmiş 70 falan almıştı. daha çok üds soru teknikleri falan üstüne çalışmışlar. yani amaç ingilizce öğrenmek değil üds'yi geçmek üstüne bir kurstu. akşam eve gidince hanıma sorar yazarım hocam
:+1:mutlucan' Alıntı: