spring' Alıntı:İlçe sonunda basarabildi demek sabah yazı yoktu???ogretmen006' Alıntı:yenimahalle onayı okula geldi ve bugun başladık
bizede hala gelmemişş ??
spring' Alıntı:İlçe sonunda basarabildi demek sabah yazı yoktu???ogretmen006' Alıntı:yenimahalle onayı okula geldi ve bugun başladık
bugun yazı geldi ve imzaladımspring' Alıntı:spring' Alıntı:İlçe sonunda basarabildi demek sabah yazı yoktu???ogretmen006' Alıntı:yenimahalle onayı okula geldi ve bugun başladık
bizede hala gelmemişş ??
ogretmen006' Alıntı:bugun yazı geldi ve imzaladımspring' Alıntı:spring' Alıntı:İlçe sonunda basarabildi demek sabah yazı yoktu???ogretmen006' Alıntı:yenimahalle onayı okula geldi ve bugun başladık
bizede hala gelmemişş ??
Bende bugün imzaladım yazıyı ve memur bugünden itibaren göreve başlatacağını söyledi . Onay tarihinden itibaren değil mi göreve başlama ?zafer_can' Alıntı:Başlama tarihi 12.11.2014 doğru mudur?
spring' Alıntı:şaka gibi BTR onay yazılarımız gelmeden BTR toplantısına çağrılıyoruz??)
Hocam ne toplantısı ? Nerede ? Ne zaman ? Bana mail falan gelmedispring' Alıntı:şaka gibi BTR onay yazılarımız gelmeden BTR toplantısına çağrılıyoruz??)
evet yenimahalle ve ortaokuldaymspring' Alıntı:ogretmen006' Alıntı:bugun yazı geldi ve imzaladımspring' Alıntı:spring' Alıntı:İlçe sonunda basarabildi demek sabah yazı yoktu???ogretmen006' Alıntı:yenimahalle onayı okula geldi ve bugun başladık
bizede hala gelmemişş ??
yenimahalle için sanırım değilmi hocam ? bizim okula gelmedi?? bakalım yarın gelir belki..
Çankaya da hiç görevlendirme yapılmadı bunun için ek gorevlendirme yapılacak mi dönem sonu geldi sanki biz dusmanlariyiz bu konuda yetkili olanlarin Allah bildiği gibi yapsingalipsimsek' Alıntı:Arkadaşlar sizin durumunuzu şaşkınlıkla izliyorum.Bu saate kadar görevlendirme yapılmaz mı?
Sanırım öylesesumut' Alıntı:Sanırım bu seferki sorunda ilçe milli eğitimlerden kaynaklı. Yazı bazı ilçelerde okullara gidiyor bazılarında gitmiyor.
erdcannet' Alıntı:ankara için 2. dönem BTR'leri sadece ilk dönem başvuranlara açılmış e peki ilk dönem başvuru sürecini il dışı/özür gurubu gibi nedenle kaçırmış olana neden başvuru hakkı verilmez anlamıyorum.