Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
bu arada arkadaşlar ben yazdığım metni aynen yolluyorum. sizde ister aynen yollayın ister kendinize göre düzeltip yollayın

bu arada istek şikayet ihbar öneri/görüş kısmı var ben istek kısmını işaretliyorum

Hocam sizin metniniz üzerinde bazı değişiklikler yaparak BİMERe yazdım
ildeki sorumluların her arayana farklı cevaplar vermesini ekledim
(önce "şube müdürü uygun görmüyor" dendi, sonra "ikna ettik ortaokullara görev verilecek" dendi
daha sonra "ilerleyen günlerde ortaokullar açılacak" dendi, en son olarak da siyah zemine beyaz puntolarla
"kesinlikle" ibaresiyle ALIRSINIZ!!! dendi)
işin özü şudur: neticesi o koltuğa değenin havası değişiyo, geldiği yerleri unutup havalara giriyolar
(forumdan şutlanmamak için sözler ancak bu kadar ağdalı oluyo :? )

arkadaşlar ben yukarıda yazdığım yazıyı şimdi bimer e aynen gönderdim. sizlerde gönderin ve bu konuda ki şikayetin çokluğu görülsün.

jacnkx' Alıntı:
Hocam sizin metniniz üzerinde bazı değişiklikler yaparak BİMERe yazdım
ildeki sorumluların her arayana farklı cevaplar vermesini ekledim
(önce "şube müdürü uygun görmüyor" dendi, sonra "ikna ettik ortaokullara görev verilecek" dendi
daha sonra "ilerleyen günlerde ortaokullar açılacak" dendi, en son olarak da siyah zemine beyaz puntolarla
"kesinlikle" ibaresiyle ALIRSINIZ!!! dendi)
işin özü şudur: neticesi o koltuğa değenin havası değişiyo, geldiği yerleri unutup havalara giriyolar
(forumdan şutlanmamak için sözler ancak bu kadar ağdalı oluyo :? )
eline sağlık hocam ben aynen yolladım bari bunu yapalım yani. yoksa bu adamlar 2. dönem btr görevini hiç vermeyecekler sanki babalarının malları gibi

arkadaşlar kaç kişi gönderdiysek burada bir sayım yapalım ona göre bir gurup oluşturalım ankarada ki arkadaşlar aramızda

hocam yazdığınız metin bimerin sayfasına yapışmıyor. copy paste kapalı sanırım :(

bu arada herkes bimer e yazdığı mail in başvuru bilgilerini paylaşsın kimler bimer e yazmış sayalım

xxltc' Alıntı:
arkadaşlar kaç kişi gönderdi hani

Nasrettin Hocanın arkasına dönüp bakması aklıma geldi :D Hocam gerçekten takdire şayan mücadeleniz ama inanın değmez. Bu eğitim sistemi her gelen iktidara göre şekillendiği sürece herşey boş. Eğitime verilen önem bu kadar bu ülkede. Bizim okula da fatih projesi kapsamında fotokopi mak geldi müdür yardımcılar kendi aralarında paylaştılar hiç sesimi çıkarmadım. :D Ne halleri varsa görsünler.Bunları okuyan eğiticiler de artık vicdan muhasebesi yapsınlar.

formatörüm' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
arkadaşlar kaç kişi gönderdi hani

Nasrettin Hocanın arkasına dönüp bakması aklıma geldi :D Hocam gerçekten takdire şayan mücadeleniz ama inanın değmez. Bu eğitim sistemi her gelen iktidara göre şekillendiği sürece herşey boş. Eğitime verilen önem bu kadar bu ülkede. Bizim okula da fatih projesi kapsamında fotokopi mak geldi müdür yardımcılar kendi aralarında paylaştılar hiç sesimi çıkarmadım. :D Ne halleri varsa görsünler.Bunları okuyan eğiticiler de artık vicdan muhasebesi yapsınlar.
hocam ne yapalım dedik ki 100-200 kişi toplanıp gidelim kimse oralı olmadı olanda 3-5 kişi bari bimer e yazalım dedik yazıyıda hazırladık gönderende 3-5 kişi dediğiniz gibi uğraşmamak akışına bırakmak lazım galiba.

Merhaba arkadaşlar. . Ankara eğitici sayfasına duyuru yapmışlar. Ilkokul ve ortaokullarda btr görevlendirmesi yapılmayacaktır diye.. her şehir yaptı ortaokulda Ankara hariç. ...

siteye baktınız mı? taziye mesajı gibi.....
eee yanlışta sayılmaz Ankarada'ki BT öğretmenleri için sonun başlangıcı gibi...
bu kararı alanları alkışlıyorum...
Okulumda 12 etkileşimli tahta, 35 bilgisayar, 20 projeksiyon, 3 dizüstü ve 1 BT sınıfı yetim kaldı...
Başımız sağolsun...

Bütün iller neye göre yaptı bizim il neye göre yapmıyor bu ne ya herkes kafasına göre kural uyguluyor

kural yok...soru yok....cevap yok....iş yok.... muhatap yok.... yok....yok....yok.... bi dünya yok...
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Merhaba.
2. başvurularda görevlendirmesi yapılan arkadaşlar, göreviniz tebliğ edildi mi acaba, yoksa beklenmeden başladınız mı?

Keşke senenin başında söylenseydi de bizler çevre okullardan ders ayarlasaydık. Şuan 20şer saat ders ve iki zümre okulda kalakaldık.

XYEE1D.png

niye siyah sayfa yapmışlar anlamadım.

tenten' Alıntı:
XYEE1D.png

niye siyah sayfa yapmışlar anlamadım.

bencede garip :((

bilgi almak için gerekli olan site günlerdir bu şekilde belirsizlikler sürüyor ortaokulardaki görevlendirmeler meçhul :( liselerde görevlendirme onayları gelmedi neden böyle yapıyorlar anlamıyorum????

BBNET
Geri