eline sağlık hocam ben aynen yolladım bari bunu yapalım yani. yoksa bu adamlar 2. dönem btr görevini hiç vermeyecekler sanki babalarının malları gibijacnkx' Alıntı:Hocam sizin metniniz üzerinde bazı değişiklikler yaparak BİMERe yazdım
ildeki sorumluların her arayana farklı cevaplar vermesini ekledim
(önce "şube müdürü uygun görmüyor" dendi, sonra "ikna ettik ortaokullara görev verilecek" dendi
daha sonra "ilerleyen günlerde ortaokullar açılacak" dendi, en son olarak da siyah zemine beyaz puntolarla
"kesinlikle" ibaresiyle ALIRSINIZ!!! dendi)
işin özü şudur: neticesi o koltuğa değenin havası değişiyo, geldiği yerleri unutup havalara giriyolar
(forumdan şutlanmamak için sözler ancak bu kadar ağdalı oluyo :? )
evet hocam kopyalamıyor bende tekrar yazdım yanibidene' Alıntı:hocam yazdığınız metin bimerin sayfasına yapışmıyor. copy paste kapalı sanırım![]()
xxltc' Alıntı:arkadaşlar kaç kişi gönderdi hani
hocam ne yapalım dedik ki 100-200 kişi toplanıp gidelim kimse oralı olmadı olanda 3-5 kişi bari bimer e yazalım dedik yazıyıda hazırladık gönderende 3-5 kişi dediğiniz gibi uğraşmamak akışına bırakmak lazım galiba.formatörüm' Alıntı:xxltc' Alıntı:arkadaşlar kaç kişi gönderdi hani
Nasrettin Hocanın arkasına dönüp bakması aklıma geldiHocam gerçekten takdire şayan mücadeleniz ama inanın değmez. Bu eğitim sistemi her gelen iktidara göre şekillendiği sürece herşey boş. Eğitime verilen önem bu kadar bu ülkede. Bizim okula da fatih projesi kapsamında fotokopi mak geldi müdür yardımcılar kendi aralarında paylaştılar hiç sesimi çıkarmadım.
Ne halleri varsa görsünler.Bunları okuyan eğiticiler de artık vicdan muhasebesi yapsınlar.
tenten' Alıntı:![]()
niye siyah sayfa yapmışlar anlamadım.