atel421s' Alıntı:ortaokullarda gorevlendirme oldu mu arkadaşlar bizim okulumuza gorevlendirme onay yazısı gelmiş ben basvurmamıştım başka bir arkadaşa çıkmış
jacnkx' Alıntı:Bence arkadaş ilk mesajıyla oltayı atmış
rastgele. ne diyelim![]()
stirkoff' Alıntı:arkadaşlar ben 2 gün önce ankaraegitici.net sitesinde ortaokullara görevlendirme yapılıp yapılmayacağı yönünde duyuru yazılsın diye mesaj atmıştım. onlarda demekki benim mailime baktı ve o yönde duyuru yaptılar. ama ben bu duyurudan bir cevap aldığımı düşünmüyorum. çünkü benim okul fatih kapsamındamı- değil mi bilmiyorum. benim bu duyurudan anladığım görevlendirme olada bilir olmayada bilir.
stirkoff' Alıntı:arkadaşlar ben 2 gün önce ankaraegitici.net sitesinde ortaokullara görevlendirme yapılıp yapılmayacağı yönünde duyuru yazılsın diye mesaj atmıştım. onlarda demekki benim mailime baktı ve o yönde duyuru yaptılar. ama ben bu duyurudan bir cevap aldığımı düşünmüyorum. çünkü benim okul fatih kapsamındamı- değil mi bilmiyorum. benim bu duyurudan anladığım görevlendirme olada bilir olmayada bilir.
bende beklemekten bıktığım için yazdım mesajı. ciddiye alıp duyuru yazacakları aklıma gelmedi.formatörüm' Alıntı:stirkoff' Alıntı:arkadaşlar ben 2 gün önce ankaraegitici.net sitesinde ortaokullara görevlendirme yapılıp yapılmayacağı yönünde duyuru yazılsın diye mesaj atmıştım. onlarda demekki benim mailime baktı ve o yönde duyuru yaptılar. ama ben bu duyurudan bir cevap aldığımı düşünmüyorum. çünkü benim okul fatih kapsamındamı- değil mi bilmiyorum. benim bu duyurudan anladığım görevlendirme olada bilir olmayada bilir.
Hocam keşke o maili daha önceden atsaydınız o kadar insan boşuna beklemezdik.... :wink:
başka çare varmı hocam.ahmetfx' Alıntı:BİMER hala benim bildiğim BİMER'se bu soruları yanıtlayamaz..MEB de zaten hiç alakası olmaya bir cevap sallar. Şansımızı deneyelim yine de.